Oyuna başlayamama

Avardenk

Decapat
Oyun oynamaya bayılıyorum ama bir türlü içimden açıp oynamak gelmiyor. Onun yerine Twitch'te YouTube'da takılıyorum, izlemeye başlayınca da sonu gelimiyor bir türlü. Ne yapabilirim bunun için?

Oyun oynamaya bayılıyorum ama bir türlü içimden açıp oynamak gelmiyor. Onun yerine Twitch'te YouTube'da takılıyorum, izlemeye başlayınca da sonu gelimiyor bir türlü. Ne yapabilirim bunun için?

Seni oyuna teşfik edecek bir şey lazım oynamak istediğin oyunun kliplerini izle.

Bro ne yapalım seni zorla sandalye başına oturtup oyun mu oynatalım ne bekliyorsun? Oynamak istiyorsan oyna biz ne yapabiliriz? Eğer oynamak isteyip oynamıyorsan içinden gelmiyordur.

Bence en güzelini yapıyorsun. Aynen devam

Ne oynuyorsan yaz istediğin yere izle sonra iştahın kabarır (mesela Shaco harika mükemmel gameplay)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…