Çözüldü Oyuna gereken GPU RAM'ı var ama kullanılamıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammadali

Centipat
Salam Aleykum, Medal of Honor: Warfighter minimum sistem gereksinimde 512MB gerekiyor, bende de 2 GB var amma oyunu en kötü görüntü kalitesinde oynadığımda bile Full kasa-kasa oynuyor. MSI Afterburner ile ölçdüğümde ise GPU-yu 95%-100% arası gösteriyor.

Requirements Test sitesinde dizüstünü testden geçirdiğimde böyle oluyor:

sfsefsfsf.PNG

Resimde göründüğü gibi bende 32MB Video RAM gösteriyor.
Ayrıca Driver'in güncel olmadığınıda söylese de Driver Booster'le taratdığımda Güncel gösteriyor.

Intel kendi sitesinden test yapdığımda 2.01GB gösteriyor:

fsffsf.PNG

Medal of Honor: Warfighter sistem minimum gereksinimi:
2.4 GHz Core 2 Duo ya da 2.7 GHz Athlon X2
2 GB RAM
512 MB NVIDIA 8800 GTS veya ATI Radeon 3870
20 GB boş disk alanı

Benim dizüstü:
Intel® Pentium® CPU 2020M @ 2.40GHz
Intel® HD Graphics Family (Adapter RAM:2.01 GB)
4 RAM
70GB Boş alan

Sistem düşük olsa da eskiden Medal of Honor Airborne(daha düşük sistem istiyor) kasmadan güzelce oynuyordum. Bir çok şey denedim ama çözümü bulamadım umarım bana yardım edebilirsiniz.

Çözüm
Hocam minimum 512MB VRAM istiyor. Ram değil. Ekran kartınızın VRAM'i 32MB. Geri kalanını RAM'den alıyor ve haliyle VRAM gibi olmuyorm Bundan oynayamiyorsunuz.
Teşekkür ederim. Dizüstünün ekran kartını sistemine uygun olarak değiştirmeyi öneriyor musunuz?
Beyler sorunu çözdüğümü düşünüyorum ama konunu düzenliyemiyorum.
ggdgg.JPG

Düzenle butonunu bu konun altında bulamıyorum.
[ÇÖZÜLDÜ] Oyunu Konuda belirtdiğim sistemde oynayamadığım için başka bir sisteme baş vurdum.

Dizüstü olduğundan Video Kart değişdirmek karmaşık işdir, yapmadım. Başka - oyunu kaldıra bilecek sisteme baş vurdum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı