Oyuna girerken GPU çökmesi saptandı hatası veriyor

ErenAydn35

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, dün The Last of Us Part 1'i indirdim Epic Games'ten, bugün girmek istediğimde yazdığım gibi bir hata ile karşılaştım, driver güncel değilmiş, onu güncelliyorum ama sorun çözülmez ise ne yapmam lazım?
Ekran kartı: GeForce RTX 4070.
İşlmeci: Intel i7 13700H.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar, dün The Last of Us Part 1'i indirdim Epic Games'ten, bugün girmek istediğimde yazdığım gibi bir hata ile karşılaştım, driver güncel değilmiş, onu güncelliyorum ama sorun çözülmez ise ne yapmam lazım?
Ekran kartı: GeForce RTX 4070.
İşlmeci: Intel i7 13700H.

Sorun çözülmez ise geri dönüş yapın.

Hocam sorunu çözemedim nedeninde anlamadım yazın format atıp tekrar deneyeceğim ama hayallerim şu an suya düştü onun yerine Cyberpunk aldım.

Laptopun tam olarak modeli nedir?

Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin.

Hocam o gün uyarı yemistim cevap veremedim oyunuda sildim ama senin için tekrar alıp deneyeceğim umarım olur sonucu geri dönüş yaparım.

Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin.

Hocam vallahi oldu çok teşekkür ederim umarım ileride sakıntı çıkmaz da rahat rahat oynarım.

Son düzenleme:
Sorun çözülmez ise geri dönüş yapın.
Aynı sorun bende de var tlos part 1 oyunu açtığımda bu hatayı veriyor, acer nitro v-15 intel core i5 son nesil , nvıdıa 4050

Dosya Ekleri

• 68C6D6B4-7451-46F6-BCCF-9DAEBC060DCB.jpeg
    68C6D6B4-7451-46F6-BCCF-9DAEBC060DCB.jpeg
    461,3 KB · Görüntüleme: 44
Aynı sorun bende de var tlos part 1 oyunu açtığımda bu hatayı veriyor, Acer Nitro V-15 Intel Core i5 son nesil, NVIDIA 4050.

Yaşadığınız sorun için yeni konu açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı