M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar paylaşımlı Steam hesabı aldım ve Ethernet kablosunu tak çıkar yapmak istemiyorum. Aldığım oyuna girerken internet erişimini nasıl kesebilirim? Bir ayar veya uygulama var mı?
Arkadaşlar paylaşımlı Steam hesabı aldım ve Ethernet kablosunu tak çıkar yapmak istemiyorum. Aldığım oyuna girerken internet erişimini nasıl kesebilirim? Bir ayar veya uygulama var mı?
xslypnos Decapat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #2 Sol üstteki Steam tuşuna basıp ordan Çevrimdışı ol seçeneğini seç.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Kasım 2024 #3 xslypnos dedi: Sol üstteki Steam tuşuna basıp oradan çevrimdışı ol seçeneğini seç. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela dediğinizi yaptım PC kapatıp açında hesap hala çevrimdışında kalır mı?
xslypnos dedi: Sol üstteki Steam tuşuna basıp oradan çevrimdışı ol seçeneğini seç. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela dediğinizi yaptım PC kapatıp açında hesap hala çevrimdışında kalır mı?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.497 Makaleler 3 Çözümler 89 3 Kasım 2024 #4 Melloo_14 dedi: Hocam mesela dediğinizi yaptım PC kapatıp açında hesap hala çevrimdışında kalır mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Ancak hesabın sahibi isterse sizi atabilir. Veya şifre değişirse de atabilir.
Melloo_14 dedi: Hocam mesela dediğinizi yaptım PC kapatıp açında hesap hala çevrimdışında kalır mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Ancak hesabın sahibi isterse sizi atabilir. Veya şifre değişirse de atabilir.