HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 13 Nisan 2021 #1 Merhabalar, oyun açılırken işlemci bir anda %100 oluyor ve oyun açıldıktan sonra 20-25'e iniyor. Normal mi? Son olarak bilgisayarım da ikinci monitör var bu işlemcinin ısısına etki eder mi?
Merhabalar, oyun açılırken işlemci bir anda %100 oluyor ve oyun açıldıktan sonra 20-25'e iniyor. Normal mi? Son olarak bilgisayarım da ikinci monitör var bu işlemcinin ısısına etki eder mi?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Nisan 2021 #2 Evet normal. Oyun açılırken çok hızlı şekilde çok şey yükler, bu olay bu yüzden oluşur.
Onizuka Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 259 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #3 2 Monitörü tek ekran gibi kullanıp oyun oynuyorsanız haliyle işlemcinin üzerine düşen yük artacaktır, hafif bir ısı farkı elbette olacaktır ama zararsız.
2 Monitörü tek ekran gibi kullanıp oyun oynuyorsanız haliyle işlemcinin üzerine düşen yük artacaktır, hafif bir ısı farkı elbette olacaktır ama zararsız.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 13 Nisan 2021 #4 Java'nın ne yaptığını anlayan var mı aramızda? 3.1 GB ram kullanmak nedir?
Onizuka Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 259 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #5 OceanWraith dedi: Java'nın ne yaptığını anlayan var mı aramızda? 3.1 GB ram kullanmak nedir? Genişletmek için tıkla... Söz konusu oyun olunca dikkat etmedim ama hangi oyun olduğunu merak etmedim değil açıkcası.
OceanWraith dedi: Java'nın ne yaptığını anlayan var mı aramızda? 3.1 GB ram kullanmak nedir? Genişletmek için tıkla... Söz konusu oyun olunca dikkat etmedim ama hangi oyun olduğunu merak etmedim değil açıkcası.
YaVuZ kUdReT61 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 598 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #6 HamzaKaya* dedi: Merhabalar, oyun açılırken işlemci bir anda %100 oluyor ve oyun açıldıktan sonra 20-25'e iniyor. Normal mi? Eki Görüntüle 971760 Son olarak bilgisayarım da ikinci monitör var bu işlemcinin ısısına etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Oyundaki grafikleri ve verileri aynı anda RAM'dan ve SSD'den alır bu işlem zorlar zararı yoktur.
HamzaKaya* dedi: Merhabalar, oyun açılırken işlemci bir anda %100 oluyor ve oyun açıldıktan sonra 20-25'e iniyor. Normal mi? Eki Görüntüle 971760 Son olarak bilgisayarım da ikinci monitör var bu işlemcinin ısısına etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Oyundaki grafikleri ve verileri aynı anda RAM'dan ve SSD'den alır bu işlem zorlar zararı yoktur.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Nisan 2021 #7 OceanWraith dedi: Java'nın ne yaptığını anlayan var mı aramızda? 3.1 GB ram kullanmak nedir? Genişletmek için tıkla... Minecraft için normal.
OceanWraith dedi: Java'nın ne yaptığını anlayan var mı aramızda? 3.1 GB ram kullanmak nedir? Genişletmek için tıkla... Minecraft için normal.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 13 Nisan 2021 #8 Onizuka dedi: Söz konusu oyun olunca dikkat etmedim ama hangi oyun olduğunu merak etmedim değil açıkcası. Genişletmek için tıkla... Java oyunu ise hadi belki bir derece anlayacağım ki bence öyle. Ama başka bir oyunsa, Java arkada ne yapıyor olabilir? Onu çözemedim işte...
Onizuka dedi: Söz konusu oyun olunca dikkat etmedim ama hangi oyun olduğunu merak etmedim değil açıkcası. Genişletmek için tıkla... Java oyunu ise hadi belki bir derece anlayacağım ki bence öyle. Ama başka bir oyunsa, Java arkada ne yapıyor olabilir? Onu çözemedim işte...
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 13 Nisan 2021 #9 OceanWraith dedi: Java'nın ne yaptığını anlayan var mı aramızda? 3.1 GB RAM kullanmak nedir? Genişletmek için tıkla... Minecraft.
OceanWraith dedi: Java'nın ne yaptığını anlayan var mı aramızda? 3.1 GB RAM kullanmak nedir? Genişletmek için tıkla... Minecraft.
YaVuZ kUdReT61 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 598 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #10 OceanWraith dedi: Java oyunu ise hadi belki bir derece anlayacağım ki bence öyle. Ama başka bir oyunsa, Java arkada ne yapıyor olabilir? Onu çözemedim işte... Genişletmek için tıkla... Gizli Java
OceanWraith dedi: Java oyunu ise hadi belki bir derece anlayacağım ki bence öyle. Ama başka bir oyunsa, Java arkada ne yapıyor olabilir? Onu çözemedim işte... Genişletmek için tıkla... Gizli Java