MonkeyDGarp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.024 Çözümler 7 5 Temmuz 2020 #1 Oyuna girince Steam kapatma gibi bir seçenek var mı? Blizzard'da kapatıyordum. Steam'da böyle bir şey var mı?
Oyuna girince Steam kapatma gibi bir seçenek var mı? Blizzard'da kapatıyordum. Steam'da böyle bir şey var mı?
seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #2 Asıl soru neden kapatmak istediğin. İstersen pencereyi kapatabilirsin çünkü.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 5 Temmuz 2020 #3 Kaynak kullanımını azaltmak istiyorsunuz galiba ama çok kötü bir bilgisayarınız yoksa Steam bilgisayarı etkilemiyor bile.
Kaynak kullanımını azaltmak istiyorsunuz galiba ama çok kötü bir bilgisayarınız yoksa Steam bilgisayarı etkilemiyor bile.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 5 Temmuz 2020 #4 FurkanKutlu dedi: Kaynak kullanımını azaltmak istiyorsunuz galiba ama çok kötü bir bilgisayarınız yoksa Steam bilgisayarı etkilemiyor bile. Genişletmek için tıkla... Steam mağaza anasayfasında 600 mb civarı ram yiyor.
FurkanKutlu dedi: Kaynak kullanımını azaltmak istiyorsunuz galiba ama çok kötü bir bilgisayarınız yoksa Steam bilgisayarı etkilemiyor bile. Genişletmek için tıkla... Steam mağaza anasayfasında 600 mb civarı ram yiyor.
seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #5 moxxi dedi: Steam mağaza anasayfasında 600 mb civarı ram yiyor. Genişletmek için tıkla... Pencereyi kapatırsan yemez.
moxxi dedi: Steam mağaza anasayfasında 600 mb civarı ram yiyor. Genişletmek için tıkla... Pencereyi kapatırsan yemez.
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #6 Bildiğim kadarı ile yok. Böyle bir şeyi Rust'ta denemiştim ve direk Steam kapanırken Rust'ı da kapattı belki kapatma nedeni güvenlikten kaynaklanıyor olabilir.
Bildiğim kadarı ile yok. Böyle bir şeyi Rust'ta denemiştim ve direk Steam kapanırken Rust'ı da kapattı belki kapatma nedeni güvenlikten kaynaklanıyor olabilir.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.728 Makaleler 4 Çözümler 9 5 Temmuz 2020 #7 seriouspotato dedi: Pencereyi kapatırsan yemez. Genişletmek için tıkla... Pencere kapalıyken ki durum. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 9,1 KB · Görüntüleme: 91
seriouspotato dedi: Pencereyi kapatırsan yemez. Genişletmek için tıkla... Pencere kapalıyken ki durum.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.860 Çözümler 9 Yer İstanbul 5 Temmuz 2020 #8 MonkeyDGarp dedi: Oyuna girince Steam kapatma gibi bir seçenek var mı? Blizzard'da kapatıyordum. Steam'da böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Pencereyi kapatabilirsin ama uygulamayı alttan kapattığın zaman oyun da kapanır.
MonkeyDGarp dedi: Oyuna girince Steam kapatma gibi bir seçenek var mı? Blizzard'da kapatıyordum. Steam'da böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Pencereyi kapatabilirsin ama uygulamayı alttan kapattığın zaman oyun da kapanır.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 5 Temmuz 2020 #9 moxxi dedi: Steam mağaza anasayfasında 600 mb civarı ram yiyor. Genişletmek için tıkla... Ben arkaplana alıyorum 200 den fazla kullanmıyor.
moxxi dedi: Steam mağaza anasayfasında 600 mb civarı ram yiyor. Genişletmek için tıkla... Ben arkaplana alıyorum 200 den fazla kullanmıyor.
3 347534 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 233 Çözümler 2 5 Temmuz 2020 #10 Steam ayarlarından oyun içi Steam arayüzünü kapatın.