Oyuna girince internet kopuyor

klores

Femtopat
Merhaba ben bilgisayarımı 1 ay önce aldım sıfır oyuncu laptopu bir oyun girdiğim zaman bazen internet kopuyor mesela efootballa girdiğim zaman Wi-Fi güçlendirici kullanmak zorunda kalıyorum. Hep oyundan atıyor yoksa çözümü var mıdır? Acaba bilgisayarın içindeki Wi-Fi sinyalimi düşük acaba?

Merhaba
Çözebildiniz mi ?
Bende de aynı sorun vardı masaüstü pcye tx50e ax3000 pci kartına uygun wifi kartı aldım,
Ethernette kablosuyla sıkıntı yoktu fakat bu kart ile wifi üzerinden online herhangi bi oyuna girince internet komple gidiyordu eğer hala çözemediysen benim çözdüğüm yöntem ile deneyebilirsin

En son yayınlanan Windows 11 (tam hatırlamıyorum ama 24H2 olabilir) sürümü için çok buglı denmişti buglar arasında Wi-Fi kopması gibi sorunlarda vardı.

En son yayınlanan Windows 11 (tam hatırlamıyorum ama 24H2 olabilir) sürümü için çok buglı denmişti buglar arasında Wi-Fi kopması gibi sorunlarda vardı.
Benim sorun kopma felan değildi hocam yine dediğiniz gibi windowsla alakalı bi durum bence.
Wifi ile nette gezerken sorunsuz ama oyuna girdiğin an sapıtıyordu benimki yani wifi de kopma felan yok wifi var ama internet kesiliyordu.
Eğer arkadaşınki de benimki gibiyse ve hala devam ediyorsa benim ayarlarımı denesin diye cevapladım

Merhaba
Çözebildiniz mi ?
Bende de aynı sorun vardı masaüstü pcye tx50e ax3000 pci kartına uygun wifi kartı aldım,
Ethernette kablosuyla sıkıntı yoktu fakat bu kart ile wifi üzerinden online herhangi bi oyuna girince internet komple gidiyordu eğer hala çözemediysen benim çözdüğüm yöntem ile deneyebilirsin
hayır çözemedim şimdi ama nadiren gidiyor fakat efootball gibi futbol oyununa girince internet uzatıcı kullanmak zorunda oluyorum

Benim sorun kopma felan değildi hocam yine dediğiniz gibi windowsla alakalı bi durum bence.
Wifi ile nette gezerken sorunsuz ama oyuna girdiğin an sapıtıyordu benimki yani wifi de kopma felan yok wifi var ama internet kesiliyordu.
Eğer arkadaşınki de benimki gibiyse ve hala devam ediyorsa benim ayarlarımı denesin diye cevapladım
sizin ayarlarınızı denerim olur bide internet varken kopunca başkalarının interneti felan gözüküyor

ne zaman yaptığınız yöntemi atarsınız cidden bıktım artık bu sorundan

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı