Oyuna girince sürekli bip sesi

Bahtsizyolcu

Picopat
Oyuna girip ilerleyince bilgisayardan bip sesi geliyor, sürekli ötüyor.
PSU 550W.
Not: Hiçbir şekilde oynayışıma ve benzeri durumlara etki etmiyor, kasma, donma yapmıyor. Yeni gözlemlediğim bir olay. İşlemcimde OC var fakat daha önce böyle bir şey yoktu. Bugün olmaya başladı. Şahsen rahatsız olmuyorum ama bir sorunun başlangıcı olmasını istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoparlörden mi geliyor kasadan mı?

Klavyede bastığın bir tuş ve onun ayarıyla alakalı olabilir.
Kulaklıktan gelmiyor, direkt olarak kasadan geliyor. Sadece Valorant`ta gözlemledim, veya hep Valorant`a denk geldi, inanın bir fikrim yok. 2K21, L4D2, Frostpunk, GTA V, EU IV, HOI IV bu oyunlar ve benzeri oyunların hiçbirinde böyle bir sorun gözlemlemedim.

Mavi ekran sorunu var deyip minidump dosyası vermemek gibi bir şey. Gerek yoksa daha yetenekli arkadaşlar hayal gücüyle nasıl olduğunu düşünüp sorunu bulmaya çalışsınlar o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran sorunu var deyip minidump dosyası vermemek gibi bir şey. Gerek yoksa daha yetenekli arkadaşlar hayal gücüyle nasıl olduğunu düşünüp sorunu bulmaya çalışsınlar o zaman.
Az önce girdim Valorant`a, böyle bir sorun yaşanmadı. Ses kaydetsem de bir şey anlayamayacaksınız. Çok dipten geliyor. Kısa bip sesleri sürekli döngü içerisindeydi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…