BerkayZALİ Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar, oyuna giriş yapıp çıktım görseldeki gibi sola kaydı alt tarafta olması gerekirken geri eski haline nasıl getirebilirim? Reset attım fakat düzelmedi. Dosya Ekleri resim_2023-02-05_130901372.png 400,7 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023
Arkadaşlar, oyuna giriş yapıp çıktım görseldeki gibi sola kaydı alt tarafta olması gerekirken geri eski haline nasıl getirebilirim? Reset attım fakat düzelmedi.
Çözüm Jules 5 Şubat 2023 Windows 10'da bunu sürükleyerek değiştirebiliyor olman lazım. Görev çubuğu üzerinde boş bir yere basılı tutarak aşağı sürükle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:38
Windows 10'da bunu sürükleyerek değiştirebiliyor olman lazım. Görev çubuğu üzerinde boş bir yere basılı tutarak aşağı sürükle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:38
zentavision Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 526 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 Görev çubuğunun üzerine gelip sağ tık yapın ve görev çubuğu ayarlarına gir. Ordan görev çubuğu konumundan alt seçeneğine seçin. Artı 0 Eksi
Görev çubuğunun üzerine gelip sağ tık yapın ve görev çubuğu ayarlarına gir. Ordan görev çubuğu konumundan alt seçeneğine seçin.
KS KS BerkayZALİ Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 zentavision dedi: Görev çubuğunun üzerine gelip sağ tık yapın ve görev çubuğu ayarlarına gir. Oradan görev çubuğu konumundan alt seçeneğine seçin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey'e tıklanmıyor Dosya Ekleri resim_2023-02-05_132559295.png 534,7 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
zentavision dedi: Görev çubuğunun üzerine gelip sağ tık yapın ve görev çubuğu ayarlarına gir. Oradan görev çubuğu konumundan alt seçeneğine seçin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey'e tıklanmıyor
zentavision Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 526 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #4 BerkayZALİ dedi: Hiçbir şey'e tıklanmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u etkinleştirmeniz gerek. Google'dan nasıl yapabileceğinize bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
BerkayZALİ dedi: Hiçbir şey'e tıklanmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u etkinleştirmeniz gerek. Google'dan nasıl yapabileceğinize bakabilirsiniz.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 616 Çözümler 18 5 Şubat 2023 #5 Windows 10'da bunu sürükleyerek değiştirebiliyor olman lazım. Görev çubuğu üzerinde boş bir yere basılı tutarak aşağı sürükle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:38 Artı 1 Eksi Çözüm
Windows 10'da bunu sürükleyerek değiştirebiliyor olman lazım. Görev çubuğu üzerinde boş bir yere basılı tutarak aşağı sürükle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:38
KS KS BerkayZALİ Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #6 zentavision dedi: Hocam Windows'u etkinleştirmeniz gerek. Google'dan nasıl yapabileceğinize bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim teşekkürler. Hocam Artı 0 Eksi
zentavision dedi: Hocam Windows'u etkinleştirmeniz gerek. Google'dan nasıl yapabileceğinize bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim teşekkürler. Hocam
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 616 Çözümler 18 5 Şubat 2023 #7 BerkayZALİ dedi: Tamamdır hallettim teşekkürler. Hocam Genişletmek için tıkla... Rica ettim. Mesajı çözüm olarak işaretlerseniz sevindirir hocam. İyi öğlenler. Artı 0 Eksi
BerkayZALİ dedi: Tamamdır hallettim teşekkürler. Hocam Genişletmek için tıkla... Rica ettim. Mesajı çözüm olarak işaretlerseniz sevindirir hocam. İyi öğlenler.