Oyuna girmeden maç tekrarı izlemek

junlee

Kilopat
Yer
Ankara
Oyuna girmeden maç tekrarlarını izleme yöntemi var mı? Bir site hatırlıyorum giriş yapıp izlenebiliyordu sanki, bir ara böyle bir şey görmüştüm ancak şu an hatırlamıyorum. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
X:\SteamLibrary\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\replays Bu uzantıya gidip bir bakabilir misin? İndirdiğin maçlar buraya geliyor olması lazım.

X:\SteamLibrary\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\replays Bu uzantıya gidip bir bakabilir misin? İndirdiğin maçlar buraya geliyor olması lazım.
Gelse bile, ".DEM" uzantısına sahip; .DEM oynatıcı var mı bilmiyorum ama...

Bu yolu yazmışlar ama ben site üzerinden dedim. Mesela trade linkini girdiğimizde envanterimiz geliyor örneğin bunun gibi bir yöntem var mı giriş yaptığımızda maçlarımızı görebileceğimiz bir site?

Buradan görebiliyorsun ama fazla işe yaramıyor. (rekabetçi ve yoldaş yazdığım yerler bazen gelmiyor cık gir yaparak geliyor. Biraz zaman harca görürsün) Başka bir şey merak ediyorsan sor.

İzleme olmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…