Oyuna girmeye üşeniyorum

205220

Kilopat
Lütfen yardım edin. Troll konudan ceza almamak için oyun teknik destek bölümüne yazmadım. Gerçekten kötü durumdayım. Arkadaşlarım gelmeden oyuna giremiyorum. Bütün gün YouTube'da video izliyorum ve ilgi alanlarım ile alakalı videolar neredeyse bitti. Artık sıkıldım aynı şeyleri izlemekten. Lütfen bana istediğim zaman oyuna girebileceğim bir motivasyon verin.

İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum, oyuna girmeye üşeniyorsun ama buraya konu açmaya üşenmiyorsun.
Eğer YouTube da oyun videolarına bakarsan canın çekebilir bu şekilde oyuna girebilirsin.

Troll konudan ceza almamak için oyun teknik destek bölümüne yazmadım.
Teknik desteklik bir yanı yok. Beynin çökmesi buna sebep olmuyor ya. O bile sebep olsa sağlığa girer.

İlgi çekici bir oyun bulamadığınızdan sıkılıyorsunuz. Güzel oyunlara yönelirseniz oynarsınız. Şahsen ben de oyunlara girip bitirmeye üşeniyorum. En son Far Cry 5 bitirmiştim. Cyberpunk 2077 gelmeden de ilgimi çekecek pek bir oyun yok. Arkadaşlar ile oyun oynamak biraz ilgi çekici olabileceğinden başlatmaya sebep olabiliyor. Bundan başka bir de yükleme ekranlarının uzunluğu da oyunu açmaktan alıkoyabiliyor.

Witcher 3 oyununu 4 kere bitirdim, sanırım bir boşluk oluştu içimde. Dışarı çıkmayı ben de istiyorum ama dışarıdaki çocukların aptal şakalarına dayanamıyorum. Uzun zamandır yeni kitap da yok. YouTube'da takıldıkça daha çok girmeyesim geliyor. Cidden psikolojik yardıma ihtiyacım var.

Hayatımda bu kadar saçma konu görmedim.

Bana kalırsa içinden oynamak gelmiyorsa, oynamıyıp başka şeylerle uğraşmak daha mantıklı. Uzaklasabilirisn bilgisayar konularından biraz. Elinin altında olan şeyler olmayanlara göre daha az çekicidir.

Ben de son zamanda soğudum oyunlardan. Hatta bazı hesapları çekiliş yaptım ve bence bu güzel bir şey. Üniversite sınavında son senem olduğu için derse daha fazla yoğunluk verebildim ve aynı zamanda kilo da verdim. Sen de kendine göre bir hobi bul. Ben çizgi roman okuyorum şu sıralar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…