V Volwaryi Centipat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 4 24 Aralık 2019 #1 Öncellikle merhaba benim sorunum ben bir oyuna başka bir e-postayla kayıt oldum fakat değiştiremiyorum ve e-posta adresine gidemiyorum ne yapabilirim?
Öncellikle merhaba benim sorunum ben bir oyuna başka bir e-postayla kayıt oldum fakat değiştiremiyorum ve e-posta adresine gidemiyorum ne yapabilirim?
LiteraryLucky Kilopat Katılım 25 Aralık 2017 Mesajlar 430 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #2 Oynamakta olduğun oyunun destek ekibi ile iletişime geçerek e-posta değişim talebinde bulunabilirsin. Artı 0 Eksi
Oynamakta olduğun oyunun destek ekibi ile iletişime geçerek e-posta değişim talebinde bulunabilirsin.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 24 Aralık 2019 #3 Hangi oyundan bahsediyorsun? Hangi Mail sistemini kullanıyorsun? Eğer E-Posta şifreni bilmiyorsan "şifremi unuttum" kısmına girerek hesabına tekrar erişebilirsin. Artı 0 Eksi
Hangi oyundan bahsediyorsun? Hangi Mail sistemini kullanıyorsun? Eğer E-Posta şifreni bilmiyorsan "şifremi unuttum" kısmına girerek hesabına tekrar erişebilirsin.