Semih Kınacı Femtopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Steam üzerinde oyuna inceleme yazmak istiyorum fakat nasıl yazılacağını bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
emiv Centipat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 217 Çözümler 3 2 Şubat 2025 #2 Oyunun sayfasına gidin. "Bu oyun hakkında bir inceleme yaz" butonuna tıklayın. İncelemenizi yazın ve "Yayınla"ya tıklayın. Eğer yeterince oyunu oynamadıysanız inceleme yazma hakkınız olmayacaktır. Artı 0 Eksi
Oyunun sayfasına gidin. "Bu oyun hakkında bir inceleme yaz" butonuna tıklayın. İncelemenizi yazın ve "Yayınla"ya tıklayın. Eğer yeterince oyunu oynamadıysanız inceleme yazma hakkınız olmayacaktır.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 Belirli bir saat oynadıktan sonra mağaza sayfasından yazabilirsin. Artı 0 Eksi
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #4 Semih Kınacı dedi: Steam üzerinde oyuna inceleme yazmak istiyorum fakat nasıl yazılacağını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunun mağaza sayfasına gidin ve biraz aşağıya inince o yeri göreceksiniz. Artı 0 Eksi
Semih Kınacı dedi: Steam üzerinde oyuna inceleme yazmak istiyorum fakat nasıl yazılacağını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunun mağaza sayfasına gidin ve biraz aşağıya inince o yeri göreceksiniz.