Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #1 Benim bilgisayarımdan renk ayarı yapınca tüm masaüstü oluyor. Intel grafik ayarlarından yapıyorum. Acaba renk ayarını oyuna özel yapabilir miyim? Mesela oyuna girince otomatik istediğim renk olsun çıkınca normale dönsün.
Benim bilgisayarımdan renk ayarı yapınca tüm masaüstü oluyor. Intel grafik ayarlarından yapıyorum. Acaba renk ayarını oyuna özel yapabilir miyim? Mesela oyuna girince otomatik istediğim renk olsun çıkınca normale dönsün.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.025 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #2 GeForce Experience programı ile oyundan oyuna değişen ayar yapabiliyorum. Artı 0 Eksi
Captain Jhon Price Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 211 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Nvidia ekran kartınız varsa alt +f3 yaparak yapabilirsiniz. Fakaa önce Geforce experiencedan deneysel özellik güncelleştirmelerini aktif etmelisiniz. Artı 0 Eksi
Nvidia ekran kartınız varsa alt +f3 yaparak yapabilirsiniz. Fakaa önce Geforce experiencedan deneysel özellik güncelleştirmelerini aktif etmelisiniz.