R reaper.793 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Merhaba, Bully Scholarship Edition (Steam versiyonu) icin silent patch kurmam gerekiyor. Silent Patch'i GitHub'dan buldum. Fakat korsan dosya, crack dosya, yama ve mod gibi seyler yuksek oranda virus teskil ediyor. Silent Patch'in linki: Releases · CookiePLMonster/SilentPatchBully PC'ye herhangi bir virus, tehdit, zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
Merhaba, Bully Scholarship Edition (Steam versiyonu) icin silent patch kurmam gerekiyor. Silent Patch'i GitHub'dan buldum. Fakat korsan dosya, crack dosya, yama ve mod gibi seyler yuksek oranda virus teskil ediyor. Silent Patch'in linki: Releases · CookiePLMonster/SilentPatchBully PC'ye herhangi bir virus, tehdit, zarar verir mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 4 Kasım 2023 #2 Kuracağınız yama gayet güvenilir. İçiniz rahat olsun. Birçok kişi bu yamayı kullanmakta.
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 4 Kasım 2023 #3 Silentpatch güvenilirdir. Silent mod camiasında bayağı bilinen biridir. Bir çok oyun için patch yapmıştır. Son düzenleme: 4 Kasım 2023
Silentpatch güvenilirdir. Silent mod camiasında bayağı bilinen biridir. Bir çok oyun için patch yapmıştır.
R reaper.793 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #4 reptile dedi: Kuracağınız yama gayet güvenilir. İçiniz rahat olsun. Birçok kişi bu yamayı kullanmakta. Genişletmek için tıkla... 703768 dedi: Silentpatch güvenilirdir. Silent mod camiasında bayağı bilinen biridir. Bir çok oyun için patch yapmıştır. Genişletmek için tıkla... Hepinize tesekkur ederim
reptile dedi: Kuracağınız yama gayet güvenilir. İçiniz rahat olsun. Birçok kişi bu yamayı kullanmakta. Genişletmek için tıkla... 703768 dedi: Silentpatch güvenilirdir. Silent mod camiasında bayağı bilinen biridir. Bir çok oyun için patch yapmıştır. Genişletmek için tıkla... Hepinize tesekkur ederim
bilgisayar soru Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 merhabalar bende bully de 30 fps limitini 60 a çıkarmak için indirdim VirusTotal ama trojan gözüküyor false positive mi
merhabalar bende bully de 30 fps limitini 60 a çıkarmak için indirdim VirusTotal ama trojan gözüküyor false positive mi