Oyuna tıklayınca "Düşük kullanılabilir sistem belleği tespit edildi" hatası

swlim

Centipat
İşten geldim. Bilgisayarımı açayım oyun oynayayım dedim ve hangi oyuna tıklasam siyah ekran oluyor. Oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor. Daha önce hiç karşıma çıkmadı ve bugüne kadar gayet düzgündü bilgisayar. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 1749199827623.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 1749200821604.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Hocam Valorant'a girerken benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Biraz sanal rami arttırdım ve düzeldi. Denemekte fayda var.

Hocam Valorant'a girerken benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Biraz sanal rami arttırdım ve düzeldi. Denemekte fayda var.
Hocam onu ben yaptım artık hata vermiyor ama görev yöneticisinde bellek yine 10gb kullanılıyor olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
Hocam onu ben yaptım artık hata vermiyor ama görev yöneticisinde bellek yine 10gb kullanılıyor olarak gözüküyor.
Oynadığınız oyun nedir? Ağır bir oyunsa normal olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz, rahatlar kendine gelir.

Hayır maalesef ağır bir oyun değil CS2 oynarken başıma geldi ve başka oyunlarda da oldu.

Yüksek-ultrada oynuyorsanız 8-10 GB normal olabilir. Arkadaki uygulamaları kapatın Görev Yöneticisi'nden. Steam, Discord, Antivirüs falan varsa normaldir.

Yüksek-ultrada oynuyorsanız 8-10 GB normal olabilir. Arkadaki uygulamaları kapatın Görev Yöneticisi'nden. Steam, Discord, Antivirüs falan varsa normaldir.
Hayır en düşükte oynuyorum ve dediğim gibi bugüne kadar hiç olmayan bir şeydi bir anda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…