S swlim Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 31 6 Haziran 2025 #1 İşten geldim. Bilgisayarımı açayım oyun oynayayım dedim ve hangi oyuna tıklasam siyah ekran oluyor. Oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor. Daha önce hiç karşıma çıkmadı ve bugüne kadar gayet düzgündü bilgisayar. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri 1749199827623.png 11,3 KB · Görüntüleme: 36 1749200821604.png 1,8 MB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 6 Haziran 2025
İşten geldim. Bilgisayarımı açayım oyun oynayayım dedim ve hangi oyuna tıklasam siyah ekran oluyor. Oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor. Daha önce hiç karşıma çıkmadı ve bugüne kadar gayet düzgündü bilgisayar. Ne yapmam lazım?
etip3d Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #2 Hocam Valorant'a girerken benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Biraz sanal rami arttırdım ve düzeldi. Denemekte fayda var. Artı 0 Eksi
Hocam Valorant'a girerken benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Biraz sanal rami arttırdım ve düzeldi. Denemekte fayda var.
KS KS S swlim Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 31 6 Haziran 2025 #3 etip3d dedi: Hocam Valorant'a girerken benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Biraz sanal rami arttırdım ve düzeldi. Denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam onu ben yaptım artık hata vermiyor ama görev yöneticisinde bellek yine 10gb kullanılıyor olarak gözüküyor. Son düzenleme: 6 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
etip3d dedi: Hocam Valorant'a girerken benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Biraz sanal rami arttırdım ve düzeldi. Denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam onu ben yaptım artık hata vermiyor ama görev yöneticisinde bellek yine 10gb kullanılıyor olarak gözüküyor.
etip3d Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #4 swlim dedi: Hocam onu ben yaptım artık hata vermiyor ama görev yöneticisinde bellek yine 10gb kullanılıyor olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyun nedir? Ağır bir oyunsa normal olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz, rahatlar kendine gelir. Artı 0 Eksi
swlim dedi: Hocam onu ben yaptım artık hata vermiyor ama görev yöneticisinde bellek yine 10gb kullanılıyor olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyun nedir? Ağır bir oyunsa normal olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz, rahatlar kendine gelir.
KS KS S swlim Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 31 7 Haziran 2025 #5 etip3d dedi: Oynadığınız oyun nedir? Ağır bir oyunsa normal olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz, rahatlar kendine gelir. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef ağır bir oyun değil cs2 oynarken başıma geldi ve başka oyunlarda da oldu. Artı 0 Eksi
etip3d dedi: Oynadığınız oyun nedir? Ağır bir oyunsa normal olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz, rahatlar kendine gelir. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef ağır bir oyun değil cs2 oynarken başıma geldi ve başka oyunlarda da oldu.
etip3d Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #6 swlim dedi: Hayır maalesef ağır bir oyun değil CS2 oynarken başıma geldi ve başka oyunlarda da oldu. Genişletmek için tıkla... Yüksek-ultrada oynuyorsanız 8-10 GB normal olabilir. Arkadaki uygulamaları kapatın Görev Yöneticisi'nden. Steam, Discord, Antivirüs falan varsa normaldir. Artı 0 Eksi
swlim dedi: Hayır maalesef ağır bir oyun değil CS2 oynarken başıma geldi ve başka oyunlarda da oldu. Genişletmek için tıkla... Yüksek-ultrada oynuyorsanız 8-10 GB normal olabilir. Arkadaki uygulamaları kapatın Görev Yöneticisi'nden. Steam, Discord, Antivirüs falan varsa normaldir.
KS KS S swlim Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 31 8 Haziran 2025 #7 etip3d dedi: Yüksek-ultrada oynuyorsanız 8-10 GB normal olabilir. Arkadaki uygulamaları kapatın Görev Yöneticisi'nden. Steam, Discord, Antivirüs falan varsa normaldir. Genişletmek için tıkla... Hayır en düşükte oynuyorum ve dediğim gibi bugüne kadar hiç olmayan bir şeydi bir anda oldu Artı 0 Eksi
etip3d dedi: Yüksek-ultrada oynuyorsanız 8-10 GB normal olabilir. Arkadaki uygulamaları kapatın Görev Yöneticisi'nden. Steam, Discord, Antivirüs falan varsa normaldir. Genişletmek için tıkla... Hayır en düşükte oynuyorum ve dediğim gibi bugüne kadar hiç olmayan bir şeydi bir anda oldu
etip3d Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #8 swlim dedi: Hayır en düşükte oynuyorum ve dediğim gibi bugüne kadar hiç olmayan bir şeydi bir anda oldu Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o zaman hocam. Artı 0 Eksi
swlim dedi: Hayır en düşükte oynuyorum ve dediğim gibi bugüne kadar hiç olmayan bir şeydi bir anda oldu Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o zaman hocam.