Başlıkta belirttiğim siteden oyun almayı planlıyorum. Aranızda hiç bu siteden alışveriş yapan var mı? Adını daha önceden hiç duymamıştım o yüzden soruyorum.
Site hakkında bildiğim herhangi bir şey yok o yüzden güvenilir, güvenilir değil diyemem ama başka güvenilirliği kesin sitelerden alışveriş yapabilirsin
Başlıkta belirttiğim siteden oyun almayı planlıyorum. Aranızda hiç bu siteden alışveriş yapan var mı? Adını daha önceden hiç duymamıştım o yüzden soruyorum.
Wayback Machine'den site geçmişine baktım. Site daha yeni (Belkide bir sellout ). Çabalayan sitelere destek çıkılması taraftarıyım ama sitenin ismi beni bu durumdan itiyor. Daha vizyonlu bir isim seçilmeliydi.
Site hakkında bildiğim herhangi bir şey yok o yüzden güvenilir, güvenilir değil diyemem ama başka güvenilirliği kesin sitelerden alışveriş yapabilirsin
Sorun şu ki alacağım oyunun deluxe versiyonu burada 229TL,Diğer sitelerde ise bu fiyata sadece standart versiyonu bulunuyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Oyun(BF 5 - Xbox One)
Ben yaklaşık 1 2 ay önce alışveriş yaptım. Civilization 6 aldım. Bir sorun çıkmadı steam'e ekledim ve oynuyorum. İleride bir değişiklik olursa buradan bilgilendiririm ama şu anda bir sorun yok gibi görünüyor.