vecdetlostinmatrix Hectopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ekim 2016 #1 Güvenilir midir? Yoksa sistemi kendim mi toplayayım?
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 19 Ekim 2016 #2 Sinerji veya Teknobiyotik'ten toplayabilirsiniz.
vecdetlostinmatrix Hectopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ekim 2016 #3 win987 dedi: Sinerji veya Teknobiyotik'ten toplayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sinerji ve Teknobiyotik firmaları hakkında pek iyi şeyler duymadım. Hatta duyduklarımın yarısının olumsuz olduğunu bile söyleyebilirim. Ayrıca sorum hala geçerlidir. Bir fikriniz yoksa bile alt kısıma nereden parça alabileceğime dair birkaç öneri bırakmanız halinde çok sevinirim.
win987 dedi: Sinerji veya Teknobiyotik'ten toplayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sinerji ve Teknobiyotik firmaları hakkında pek iyi şeyler duymadım. Hatta duyduklarımın yarısının olumsuz olduğunu bile söyleyebilirim. Ayrıca sorum hala geçerlidir. Bir fikriniz yoksa bile alt kısıma nereden parça alabileceğime dair birkaç öneri bırakmanız halinde çok sevinirim.
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Haziran 2020 #6 İncehesap güvenilirdir ve kaliteli iş yapar lakin geç gelir.