Oyunbufem Forza Horzion 4 Ultimate Edition Alınır mı?

Ahmet08

Hectopat
Daha fazla  
Oyun satan bir site buldum. O sitede Forza Horizon 4 Ultimate Edition normali 400 TL iken bu sitede 100 TL'ye satılıyor ciddi bir fark var. Deneyimi olan biri yada bir cevabı olan varsa cevap verirse çok sevinirim teşekkürler.
Site linki: Forza Horizon 4 - Ultimate Edition - Aktivasyon - Online

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk defa duydum tavsiye etmem açıkcası. Bildiğim kadarıyla xbox gold üyeliği ilk ay için 1 lira. 1ay oynarım bana yeter dersen bak bence.
Edit: Xbox Game Pass olacak.

Son düzenleme:
Merhabalar! Aklınızdaki soruları gidermek istedik. OyunBufem.com adına yazıyorum. Forza Horizon hesaplarımız en sorunsuz hesaplarımızdandır. Temviewer ile bağlanıp aktivasyon programı ile Store'a bir hesap atıyoruz. Sonrasında siz Xbox uygulamasına girip kendi Windows hesabınızla oyununuzu kendi nickinizle sorunsuz şekilde oynuyorsunuz.

Bence almayın. Plati.ru'da da aynı şekilde aktivasyon ile satıyorlar. Daha öncesinde incelemiştim. Biraz düşününce 400₺'yi aşan bir oyunun 100₺'ye satılması size de mantıksız gelecektir, o yüzden kendiniz gidip almanızı tavsiye ederim. Ayrıca şu anda indirim var Microsoft Store'da.

Buradan bu fiyata almayın. Plati.ru'dan alıp tekrar sitede satıyorlar gibi gözüküyor. Bu arada Forza Horizonu alırken bilgisayarınıza bağlanıp kendi hesaplarıyla giriş yapıyorlarmış ve güvenilir değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…