Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #1 Oyuncak arabanın motorunu söktüm fakat pil ile gerçekten istediğim güçte dönmüyor. Elimle bile durdurabiliyorum. Direkt fişe bağlasam ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2021
Oyuncak arabanın motorunu söktüm fakat pil ile gerçekten istediğim güçte dönmüyor. Elimle bile durdurabiliyorum. Direkt fişe bağlasam ne olur?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #2 Cherax dedi: Oyuncak arabanın motorunu söktüm fakat pil ile gerçekten istediğim güçte dönmüyor. Elimle bile durdurabiliyorum. Direkt fişe bağlasam ne olur? Genişletmek için tıkla... 220Volt verirseniz sigorta atar ve motor yanar maksimum 12Volt ile çalıştırın.
Cherax dedi: Oyuncak arabanın motorunu söktüm fakat pil ile gerçekten istediğim güçte dönmüyor. Elimle bile durdurabiliyorum. Direkt fişe bağlasam ne olur? Genişletmek için tıkla... 220Volt verirseniz sigorta atar ve motor yanar maksimum 12Volt ile çalıştırın.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Temmuz 2021 #3 Yakarsın. 220V fazla olacaktır. V ihtiyacı ne ise onu vermen gerek, söktüğün arabanın devresini incele. 2 tane 1.5V pil kullanmayı dene.
Yakarsın. 220V fazla olacaktır. V ihtiyacı ne ise onu vermen gerek, söktüğün arabanın devresini incele. 2 tane 1.5V pil kullanmayı dene.
Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #4 Berkay Davas dedi: Yakarsın. 220v fazla olacaktır. V ihtiyacı ne ise onu vermen gerek, söktüğün arabanın devresini incele. 2 tane 1.5v pil kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim, istediğim gücü veremiyor. 06 Fil Necati dedi: 220Volt verirseniz sigorta atar ve motor yanar maksimum 12Volt ile çalıştırın. Genişletmek için tıkla...
Berkay Davas dedi: Yakarsın. 220v fazla olacaktır. V ihtiyacı ne ise onu vermen gerek, söktüğün arabanın devresini incele. 2 tane 1.5v pil kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim, istediğim gücü veremiyor. 06 Fil Necati dedi: 220Volt verirseniz sigorta atar ve motor yanar maksimum 12Volt ile çalıştırın. Genişletmek için tıkla...
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 31 Temmuz 2021 #5 O motorlar 6-12V. Prize takarsanız elinizde tuttuğunuz taktirde çarpılma riskiniz var ayrıca motor sargıları yanacaktır.
O motorlar 6-12V. Prize takarsanız elinizde tuttuğunuz taktirde çarpılma riskiniz var ayrıca motor sargıları yanacaktır.
Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 31 Temmuz 2021 #6 Teşekkür ederim herkese, daha güçlü bir motor alacağım galiba.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 31 Temmuz 2021 #7 Cherax dedi: Teşekkür ederim herkese, daha güçlü bir motor alacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Daha güçlü alsanız bile prize takmamanız gerekiyor. Bu motorlar DC. Prizden gelen akım ise AC.
Cherax dedi: Teşekkür ederim herkese, daha güçlü bir motor alacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Daha güçlü alsanız bile prize takmamanız gerekiyor. Bu motorlar DC. Prizden gelen akım ise AC.
Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 31 Temmuz 2021 #8 Affansen dedi: Daha güçlü alsanız bile prize takmamanız gerekiyor. Bu motorlar DC. Prizden gelen akım ise AC. Genişletmek için tıkla... O zaman güçlü motora daha fazla gücü neyle sağlayacağım? Pille olacağını sanmıyorum.
Affansen dedi: Daha güçlü alsanız bile prize takmamanız gerekiyor. Bu motorlar DC. Prizden gelen akım ise AC. Genişletmek için tıkla... O zaman güçlü motora daha fazla gücü neyle sağlayacağım? Pille olacağını sanmıyorum.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 31 Temmuz 2021 #9 Cherax dedi: Oyuncak arabanın motorunu söktüm fakat pil ile gerçekten istediğim güçte dönmüyor. Elimle bile durdurabiliyorum. Direkt fişe bağlasam ne olur? Genişletmek için tıkla... O motorlar 12v ile çalışır pirize takarsan yanabilir nasıl bir şey istiyorsun yani ne yapacaksın ona göre önerebilirim.
Cherax dedi: Oyuncak arabanın motorunu söktüm fakat pil ile gerçekten istediğim güçte dönmüyor. Elimle bile durdurabiliyorum. Direkt fişe bağlasam ne olur? Genişletmek için tıkla... O motorlar 12v ile çalışır pirize takarsan yanabilir nasıl bir şey istiyorsun yani ne yapacaksın ona göre önerebilirim.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 31 Temmuz 2021 #10 Daha fazla güç için akımı arttırmanız gerekiyor, motor çalışmaya başladığında normalden 2-3 kat daha fazla akım çeker.
Daha fazla güç için akımı arttırmanız gerekiyor, motor çalışmaya başladığında normalden 2-3 kat daha fazla akım çeker.