A Alyaay Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 3 8 Ağustos 2021 #1 Oyunçeviri.net'ten alien isolation yamasını indirecektim ama VirusTotal'den tarattığımda bir program virüs buldu. Güvenilir midir? Site bilindik diye biliyorum o yüzden emin olamadım. Bu yamaya gerçekten ihtiyacım var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
Oyunçeviri.net'ten alien isolation yamasını indirecektim ama VirusTotal'den tarattığımda bir program virüs buldu. Güvenilir midir? Site bilindik diye biliyorum o yüzden emin olamadım. Bu yamaya gerçekten ihtiyacım var.
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 8 Ağustos 2021 #2 Virustotal linkini yazar mısınız? Benim bildiğim bu site güvenilir değil. Artı -1 Eksi
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.385 Makaleler 3 Çözümler 58 8 Ağustos 2021 #3 Oyun Çeviri, çeviri yapan sitelerin babasıdır. Kendileri güvenilir. Virüs çıkmasının sebebi, üçüncü parti yazılım olduğundan kaynaklanıyor olabilir. Artı 3 Eksi
Oyun Çeviri, çeviri yapan sitelerin babasıdır. Kendileri güvenilir. Virüs çıkmasının sebebi, üçüncü parti yazılım olduğundan kaynaklanıyor olabilir.
3 300974 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 998 Çözümler 1 8 Ağustos 2021 #4 Güvenlidir. Artı 0 Eksi
KS KS A Alyaay Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 3 8 Ağustos 2021 #5 Resul Arda dedi: Virustotal linkini yazar mısınız? Benim bildiğim bu site güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Yamanın yükleme linkini girdim Virustotal'e belki sayfanın reklamında virüs filan bulmuştur. Emin değilim. VirusTotal Artı 0 Eksi
Resul Arda dedi: Virustotal linkini yazar mısınız? Benim bildiğim bu site güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Yamanın yükleme linkini girdim Virustotal'e belki sayfanın reklamında virüs filan bulmuştur. Emin değilim. VirusTotal
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 8 Ağustos 2021 #7 False-Positive'ye benziyor. Alyaay dedi: Yamanın yükleme linkini girdim Virustotal'e belki sayfanın reklamında virüs filan bulmuştur. Emin değilim. VirusTotal Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
False-Positive'ye benziyor. Alyaay dedi: Yamanın yükleme linkini girdim Virustotal'e belki sayfanın reklamında virüs filan bulmuştur. Emin değilim. VirusTotal Genişletmek için tıkla...
KS KS A Alyaay Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 3 9 Ağustos 2021 #8 Resul Arda dedi: False-Positive'ye benziyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi