Oyuncu bilgisayarı için işlemci önerisi

Teşekkürler hocam senin sayende kötü monitör almak tan kurtuldum peki hocam bu monitör iyimi hocam monitöre çok verecek param yok biraz büyük monitör istiyorum Bu monitör iyi bence hocam

Şu anda televizyonlara bakıyorsun. Oyun için alacaksan oyuncu monitörlerine bak. Yenileme hızı oyunlar için çok önemli. 60 Hz çok çok kötü bir hız. 144 Hz oyuncu monitörlerine bak. Bütçene göre 24 veya 27 inç alabilirsin.

Teşekkürler 144hz ye açıkçası param yetmiyor ondan bunlara bakıyorum

Teşekkürler 144hz ye açıkçası param yetmiyor ondan bunlara bakıyorum
Gönderdiğim monitör 144hz ve ips. Va panele göre daha düşük gecikmesi var ve renkleri oldukça canlı. 24 inch 1080p için ideal bi çözünürlük oda 24 inch. Edit: Çok çok özür dilerim yanlış monitörü atmışım aslında yanlış değil aynı marka ama farklı modeli. Monitör bu.

Acer nitro serisi bende 240 hz'ini almayı düşünüyorum genel olarak güzel monitör ama 300 daha koyup dediğimi alabilirsin. Bu arada yeni attığım linke bak.
Teşekkürler hocam sorun deyil herşey için sağol hocam bu monitör ler için gtx 1660ti ekran kartı mı alim hocam

1660,1660s,1660ti fiyatlar pahalı geldiyse rx 5500xt veya rx 580 alınabilir. Ama anladığım üzere bilgisayar ile çok bir bilgin yok, o yüzden sana fiyatı arttırıp Nvidia almanı öneririm. Sebepse AMD kartlar iyidir hoştur ama uğraştırır. Bilgin yoksa çok uğraşırsın ama Nvidia tak çalıştır, problemleri çok olmaz. Kendim rx 590 aldım bu işlerden anlayan için gözüm kapalı öneririm ama anlamayan için pek önermem.

Anlıyorum hocam ekran kartlarından sorun olmaz birtek monitörde takıldım evet 1660 biraz pahalı geldi

O ekran kartı kötü mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…