Oyuncu bilgisayarı mı oyuncu laptopu mu?

imagawa

Picopat
Yer
Hatay,İskenderun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PARDUS 23.4
Dostlar oyuncu bilgisayarı (masaüstü) ile oyuncu laptopu arasında ne fark ve genel olarak hangisi seçilmelidir? Önerdiğiniz farsa en fazla 15.000 TL bütçem var atar mısınız? Battlefield tarzı oyunlar açsın bir de counter açsın. GTA falan genel oyunları açsın.

Laptopı genelde üniversite öğrencileri tercih ediyor. Yani sabit bir yerdeyseniz masaüstü almanızı öneririm. Bunun size; ekonomi, uzun ömürlülük, daha çok keyif ve performans konularında daha çok faydası olacaktır.

Arkadaşlar yeteri kadar açıklamış. Bende ek olarak bir bilgi ekleyem laptop aldığınızda ileride upgrade gibi şansın az olmakda ama masaüstünde ileride komple değiştirmenize gerek kalmadan parçalarını değiştirebiliyorsunuz

Ben 6 yıl önce Ryzen 2600 ve RTX 2060'lı bir sistem almıştım. İndirimde Ryzen 5600 düştü upgrade ettim önceki işlemcimi de iyi fiyattan sattım. Sonraki yıl yine indirimde 4060 TI düşürdüm. 2060'ı da iyi fiyattan sattım.

Yani 6 yıl geçmesine rağmen elimde hala beni taşıyan bir PC var.

Yani dediğim gibi avantajı büyük. Ama bende bir sorun var elektronik parça satamıyorum ya ne kadar eskide olsa koleksiyon yapma hastalığı var PC parçalarında

@fatihylmzz

Hocam ellerinize sağlık çok iyi açıkladınız bakayim ben lise öğrencisiyim masaüstü alacağım muhtemelen sağ olun.

Şöyle bir şey de yapabilir. Kalan bütçe ile ya 5-5.5 arası bir 2.el rx6600 alınır ya da monitör.
Monitör alınacaksa şuna bakılabilir.
Monitör dahil edilecekse 15.100tl yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…