Oyuncu Bilgisayarında Asus ROG'mu MSI mı?

Oyuncu Bilgisayarında Asus ROG'mu MSI mı?

• Oy verenlerin toplamı
    30

Furkan Bektaş

Kilopat
Makaleler
14
İyi günler arkadaşlar, sizce bir oyuncu bilgisayarının bileşenleri Asus ROG mu olmalı? Yoksa MSI mı olmalı?

İkiside gayet iyi yani hangisini alırsan al seni üzmez. Bütçene en uygunu hangisiyse onu almak gerekir. Asus Rog serisi bir adım önde bana göre.

Sana ikisinin karşılaştırmasını şöyle yapabilirim. Asus oyun konusunda biraz daha kapsamlı ve aynı zamanda "Rog" adı altında çıkardığı oyunculara özel olarak üretilen parçalar bulunmakta. Msi ile karşılaştırıldığında mesela bu yönü Rog Swift gibi bir monitör daha çıkarmadı. Asus biraz daha piyasanın içinde fazla rehabet gösterdiğinden ön planda tutuluyor. Msi cephesine gelince bence Asus'tan kalite anlamında geride olmayan zaman zaman daha iyi kalitede olan bir firma. Gaming serisi ve Twinfrozr teknolojisi bana kalırsa Msi'ı bir adım daha ön planda tutuyor. Birde buna Afterburner yazılımı eklenince tadından yenmeyen bir hal alıyor .

Asus'un soğutması her zaman çok hoşuma gitmiştir. Kendi adıma Asus öneririm. MSI yada ASUS ikisinide alsan, keşke öbürünü olsam dedirtmez.

Üründen ürüne değişir. Saçma bir tartışma. After Burner yazılımını istediğiniz ekran kartında kullanabilirsiniz ne tadından bahsediyosun. --'

Ekran kartında bence ASUS. Böyle düşünmemin sebebi ise DirectCU II.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…