Oyuncu bilgisayarları için Linux dağıtımı önerisi

6yh4e

Centipat
Daha fazla  
Windows 10'dan sıkıldım zaten Microsoft sorun yaşıyor bugün Linux'a geçmek istiyorum önerilerinizi yazar mısınız?

Windows 10'dan sıkıldım zaten Microsoft sorun yaşıyor bugün Linux'a geçmek istiyorum önerilerinizi yazar mısınız?
Yeni kullanıcılar için kesinlikle Linux Mint. Eğer daha çok oyun odaklı bir tane istiyorsanız POP! OS var.

Ben kullandım güzeldi ama NVIDIA kullanıyorsan tavsiye etmem.

Yeni kullanıcılar için kesinlikle Linux Mint. Eğer daha çok oyun odaklı bir tane istiyorsanız pop! OS var.

Tabii bu Pop!_OS için geçerliydi.

Daha bugün Windows 7 kurdum ondan önce Pop!_OS kullanıyordum tabii seçeneklerde NVIDIA vardı ama 640*480'di sanırım sadece onda kullana biliyordun (NVIDIA seçeneği seçtiğinde oluyordu bu)

Sistem özelliklerinizi tam yazarsanız ona göre öneri yapabilirim

İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz,8 Çekirdek NVIDIA GeForce RTX 3050
16 GB RAM Gaming quantum CWE15IAR

İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz,8 Çekirdek NVIDIA GeForce RTX 3050
16 GB RAM Gaming quantum CWE15IAR
Size önerim Windows 10/11 ve Linux Mint Cinnamon'u dual boot şekilde kullanmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…