Oyuncu dünyasından bilgisayar kasası alınır mı?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, 4 fan set almayı düşünüyordum, fiyatlar 250-300 TL arası ve benim kasam 3 fan destekliyor. Ben de fanları mantıksız bulup kasa almaya karar verdim. Sıfır ürün olarak en dandik 4 fanlı kasalar 800 liradan başlıyor. Sahibinden üzerinde gezinirken oyuncu dünyası adlı işletmeye denk geldim. Forumda sıfır ürünü ikinci el olarak gönderdiklerini söyleyenler var fakat ben zaten 2. el alacağım. Kasanın ikinci elinde ne gibi bir sorun olabilir ki? 😀 Tek sıkıntım buraya parayı göndermem halinde kargolayıp kargolamayacakları. Daha önce şehir dışında olup buradan alışveriş yapan var mı? Bu konuda güvenilir midir?

Merhaba, 4 fan set almayı düşünüyordum, fiyatlar 250-300 TL arası ve benim kasam 3 fan destekliyor. Ben de fanları mantıksız bulup kasa almaya karar verdim. Sıfır ürün olarak en dandik 4 fanlı kasalar 800 liradan başlıyor. Sahibinden üzerinde gezinirken oyuncu dünyası adlı işletmeye denk geldim. Forumda sıfır ürünü ikinci el olarak gönderdiklerini söyleyenler var fakat ben zaten 2. el alacağım. Kasanın ikinci elinde ne gibi bir sorun olabilir ki? 😀 tek sıkıntım buraya parayı göndermem halinde kargolayıp kargolamayacakları. Daha önce şehir dışında olup buradan alışveriş yapan var mı? Bu konuda güvenilir midir?

Soketlerde hasar olabilir. Bu da doğal olarak soketleri kullanamamanız anlamına gelir onun dışında bir sorun olmaz.

Fiyatları bayağı uygun sıfır ve 2. el satıyorlar. İncehesap'tan ekran kartı almasaydım buradan alacaktım. Pazarlık yapmıyorlar. Taksit için %5 gibi komisyon istiyorlar. Sıfır ürünleri kolay kolay bulunmayan ürünler. Maalesef sadece 1-2 Dk'lık görüşmem oldu ticaret yapamadım. Adresleri sokak arası merdiven altı gibi bir yer Google'dan kontrol ettiğimde eski bir dükkan olarak gözüküyor (muhtemelen eski bir görseldir)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı