Oyuncu ekipman önerisi

Lyrax Rex

Decapat
Daha fazla  
RTX 2060 ve i5 10400F'li bir sistemim var. PC'yi daha yeni aldım. Eski bir monitör, klavye ve Mouse'um var. Yeni oyuncu ekipmanları almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Bütçe;

• Mouse için en fazla 500 TL.
  • Klavye için 800-900 TL arası.
  • Monitör için en fazla 4000 TL.
  • Kulaklık içinse en fazla 400 TL.

Çok profesyonel ürün istemiyorum. Zaten bütçem az.

Klavye:

Kulaklık:

Mouse için elinizin boyutu nedir? Ve tutuş şekliniz nedir?

Monitöre kesinlikle g24-f2 öneririm ghosting vs bir olayla karşılaşmadım. Kulaklık ve klavye konusun da üstteki arkadaşın önerdikleri gayet iyi.

Klavye:

Kulaklık:

Mouse için elinizin boyutu nedir? Ve tutuş şekliniz nedir?

Palm grip şeklinde tutuyorum.
Elimin boyutu hakkında bir fikrim yok ama Rampage SMX-R9 mouse elime tam uyuyor. Sanırım 18.5 cm elim var.

Palm grip şeklinde tutuyorum.
Elimin boyutu hakkında bir fikrim yok ama Rampage SMX-R9 mouse elime tam uyuyor. Sanırım 18.5 cm elim var.

Çok fazla mouse bilgim yok. Detaylı bir şekilde bilgi veremem. DeathAdder V2 tutuş şekliniz ile uygun. Şu anki fiyatı 900TL civarlarında ara sıra 600TL civarına düşüyor. İndirim bekleyerek bu ürüne bakabilirsiniz. Mouse konularında @Kiznaiver hocam daha bilgili, ona da danışabilirsiniz.

Galax sonar ben beğenmiyorum aşırı zevksiz bana göre tavsiyem HyperX Cloud 2 ama bütçeniz belli olduğu için Galax sonar alabilirsiniz.

Mouse olarak ise 2 yıldır kullandığım Logitech G203 Lightsync tercih edebilirsiniz.

Monitör hakkında bilgim yok, diğerleri için:

Haste, Sabre Pro ve K552'nin fiyatı artmış durumda. Beklerseniz düşecektir. Bütçeyi hafif aşıyorlar şu an. Mouse'lar 500TL yakınına, K552 ise 650-700TL aralığına düşüyor. Birden fazla mouse linkledim çünkü elinizin ölçüsünü belirtmemişsiniz. Hangisinin elinize uyacağını kestirmek için karşılaştırma yapılmalı. Ayrıca @455146'ın linklediği mouse 600TL yakınına düşerse o tercih edilmeli ama pek sanmıyorum.

Bu linklediğim mouse'lar arasında palm grip'e en uygun olanı Sabre Pro. Yalnız büyük sayılacak bir mouse. Eliniz küçük kalmayacaksa onu tercih edebilirsiniz. Elinizi ölçmek için bilekten orta parmak ucuna kadar olan mesafeye bakmanız yeterli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı