Oyuncu ekipmanı önerisi

Lemboros

Decapat
Daha fazla  

Akko MonsGeek FUN60 Max shine​

VGN Dragonfly Wireless mouse​

Mouse:VGN Dragonfly Wireless Mouse

HyperX Cloud III Wireless​

Klasse Pro 90x40 cm oyuncu Gaming mouse pad​

Klavye ve kulaklıktan eminim fakat mouse pad ve mousetan emin olamadım baska oneriniz var mı? (klavye ve kulaklıkta onerebilirsiniz) ve mouse yanına 700TL'lik esya alacagım 4K olması icin yani toplam 3K ya falan cıkıyor baska mouse oneriniz varsa 3K civarında olabilir fiyatı.

Son düzenleyen: Moderatör:
VGN markasini hic bilmiyorum ama su aralar AKKO klavye onermiyorum sahsen. Bu forumda yakin zamanda 2 tane AKKO klavye surucu hatasi ile karsilasan gordum zannedersem. En azindan bu 24 saat icinde bir tane oyle bir konu acilmis burada. Ondan once ya burada yada Techolay'da gordum. Baska bir kac farkli forumda da gormuslugum var. Surucu problemleri baya var gibi duruyor ama kendim bizzat kullanip deneyimlemedigim icin kesin bir sey diyemem. Ben sahsen Redragon K-633 CGO-RGB kullaniyorum ve genel olarak asiri memnunum klavyeden. Ondan once de K617 modelini kullanmistim, tam sizin linkini verdiginiz gibi beyaz turde bir klavye. Onda da hic bir sorun yasamamistim oldukca begenmistim. Ustelik K617 en son baktigimda Turkiye'de 1500 falandi en fazla. K617 alip artan parayi fareye basarak belki daha iyi bir sey alabilirsiniz.

Cevabın için teşekkür ederim fakat Valorant'ta e-sporcu olmaya çalışıyorum ve bunun için snap-tap+Rapid trigger ozellikli klavyeye ihtiyacım var. Fareden emin değilim fakat onerdiginiz klavyede bu ozellikler bulunmuyor. Başka oneriniz var mı acaba?

Dostum umarım eSporculuk yolunda başarılı olursun bende zamanında kovaladım ama artık yaşımız geçti şuan için ben
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Brown Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK

İnceleme: Machenike GX60 oyuncu kulaklığı Kulaklık içinde incelemeye bakabilirsin dostum

Mause Scyrox çok övüldüğü için gönderdim fiyatlar daha uyguna senin için daha iyi olur diye düşündüm,Klavyede ise %60 gibi küçük klavye istersen başka marka öneren arkadaşlarda olacaktır. Kulaklık fps oyunları içinde şuan tatmin edici kablosuz ve gecikme yok.

Yanıtın için teşekkür ederim. Önerdiğin mouse benim alacağım mousetan daha iyi gibi duruyor. Fakat klavye ve kulaklıktan emin olamadım gercekten deger mi? Ozellikle klavye?

Yanıtın için teşekkür ederim. Önerdiğin mouse benim alacağım mousetan daha iyi gibi duruyor. Fakat klavye ve kulaklıktan emin olamadım gercekten deger mi? Ozellikle klavye?
şuan hepsinden memnunum hocam mause ve kulaklık yeni aldım yanında hub300 de yolladılar (usb çoğaltıcı) biraz kargom gecikmişti. Klavyeyi ben daha önceden aldım onuda indirim kuponuyla almıştım aşırı memnunum şuan için hiçbir sorun yok

Klavye olarak bunu önerebilirim tri-modlu hem de ve aşırı güzel inceleme konumu da aşağıya bırakıyorum mouse de almıştım.

Onerdiginiz klavye gercekten hoş ve güzel gözüksede özellikleri e-spora uyumlu değil maalesef.

Kulaklığı araştıracağım önerin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…