Oyuncu ekipmanları nasıl temiz tutulur?

isimsizjoker

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Mouse pad, mouse, laptop masa her şey dahil nasıl temiz tutabilirim? Aşırı toz topluyor ıslak mendille siliyorum 5 dk sonra gene toz içinde. Mouse pad i yıkıyacağım bugün bütün her şey siyah olduğu için aşırı kötü duruyor.

Benim de klavyemin arası çok tozlanıyor rahatsız edici durum ama alışıyor insan.

Hocam jelatin değil de Microcase Macbook Pro 16 Inch A2141 A2142 Silikon Klavye Koruması Eu Türkçe - Şeffaf Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL klavye için bunu almayı düşünüyorum. Nem sorunu içinde Ally Ssmobil Led Işıklı Ampül Hava Nemlendirici Buhar Makinası Humidifier Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu düşündüm 2 tane.
Benim de klavyemin arası çok tozlanıyor rahatsız edici durum ama alışıyor insan.

Hocam özellikle arası hiç temizlenmiyor.

Yani azalır ama geçmez ve çok da takma bence yeni klavye aldım bir hafta sonra 1 yıldır kullanılmış gibiydi. Arada bir temizlersen sorun olmaz.

Hocam vallahi attığım linkteki korumayla laptop klavyesini kapatıcağım ve Ajazz'ın klavyesini alacağım zaten o üründen temizleme aparatı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…