Oyuncu faresi öneri ve tamiratı

StalkerKemal

Hectopat
Daha fazla  
Şu an abimim hediyesı olan SteelSeries Rival 300 Silver denilen bir fare kullanmaktayım ( bana hediye etmeden önce hatrı sayılır bır miktar kullandı Knight & silkroad gibi oyunlarda.(ben silkroad oyuncusuyum private server) sağ tıka basılı tutup kamerayı açısını değiştirme özelliği var ve World of Warships isimoyun oyundada aynı özellik var ve onda da aynı sorun var.(maalesef ki abimin faresınde o özellık calışmıyor). Annemın milatlık ramgape km-R5 faresini denedim onda aynı sorun ile karşılaşmadım. Bir tarafım al büyük bir mouse geç diyor ucuzlardan ya da yerel mouse satan yerlerden bir yanım birini bul yaptır kullan iyi marka diyor. Hangı tarafımı dinleyeyim? Antalya kızılarık mahallesinde oturuyorum yapacak birinimi bulayım yen bir mouse mı alayım? Bir ihtimal mouse tamir eden tanıdığınız olabilir diye adres belirttim.
SteelSeries Rival 300 Silver gibi sade bir tasarım ( en azından bana göre sade bir tasarımı var ) ve büyüklüğü ağırlığı olursa sevinirim maksimum bütçem 320TL mutlaka kablolu olmalı pil derdi ile uğraşmak istemiyorum.
Ya da en azından hangi siteden alayım( illa internetten al diyenleriniz olursa diye belirttim) Hepsiburada Trendyol Amazon gibi sitelerde cok çeşitli mouseler gördüm.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi FPS oyunları, hızlı strateji oyunları oynamıyorsunuz anladığım kadarıyla, silk road ve warships için herhangi bir bilgisayarcıdan 50 tl altına alacağınız bir mouse 1-2 yıl götürür sizi. Eğer ki ilk dediğim oyunları oynamayı düşünüyorsanız steelseriesin alt segment mouselarından birini alabilirsiniz. 400 tlden fazla vermenizi tavsiye etmem.
edit: Sağ tık kamera açısı dediğiniz sistem metin2deki gibi mi işliyor? Eğer öyleyse dediğim gibi 50 tllik bir mouse işinizi görür.

tuşa basılı tutamıyor musunuz sorun tam olarak nedir? ve bu fareyi tamir etmeniz için skatez altındaki vidaları açmanız gerekli ve o skatezleri tekrar almak vs zor olur

Bütçe üstü kalıyor ama bunu deneyebilirsiniz.

Nays kart ile 40 TL civarı indirim oluyor.

Fare brick olma sorunu var hocam.

Şu an abimim hediyesı olan SteelSeries Rival 300 Silver denilen bir fare kullanmaktayım ( bana hediye etmeden önce hatrı sayılır bır miktar kullandı Knight & silkroad gibi oyunlarda.(ben silkroad oyuncusuyum private server) sağ tıka basılı tutup kamerayı açısını değiştirme özelliği var ve World of Warships isimoyun oyundada aynı özellik var ve onda da aynı sorun var.(maalesef ki abimin faresınde o özellık calışmıyor). Annemın milatlık ramgape km-R5 faresini denedim onda aynı sorun ile karşılaşmadım. Bir tarafım al büyük bir mouse geç diyor ucuzlardan ya da yerel mouse satan yerlerden bir yanım birini bul yaptır kullan iyi marka diyor. Hangı tarafımı dinleyeyim? Antalya kızılarık mahallesinde oturuyorum yapacak birinimi bulayım yen bir mouse mı alayım? Bir ihtimal mouse tamir eden tanıdığınız olabilir diye adres belirttim.
SteelSeries Rival 300 Silver gibi sade bir tasarım ( en azından bana göre sade bir tasarımı var ) ve büyüklüğü ağırlığı olursa sevinirim maksimum bütçem 320TL mutlaka kablolu olmalı pil derdi ile uğraşmak istemiyorum.
Ya da en azından hangi siteden alayım( illa internetten al diyenleriniz olursa diye belirttim) Hepsiburada Trendyol Amazon gibi sitelerde cok çeşitli mouseler gördüm.

Delux M700 bakabilirsin biraz aşıyor. @550519

@472107, @JakerT4 halletmiş zaten. Ek olarak 2000 liralık farenin switchleri olduğunu söyleyeyim.

Fare brick olma sorunu var hocam.

Delux M700 bakabilirsin biraz aşıyor. @550519

Bu da 3389 sensörlü.

Knk Logitech in 400 tl ama bence değer bir mause su var ama senin kararın

Knk Logitech in 400 tl ama bence değer bir mause su var ama senin kararın
Çift tıklama sorunlu bir fare bu. M700 3327 bunu ham yapar.

Çift tıklama sorunlu bir fare bu. M700 3327 bunu ham yapar.

Hocam aynı fareden bende de var tabii ben 150 TL'ye almıştım geçen yaz, çit tıklama sorunu bende olmadı. Memnunum şu anlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı