StalkerKemal
Hectopat
Daha fazla
Şu an abimim hediyesı olan SteelSeries Rival 300 Silver denilen bir fare kullanmaktayım ( bana hediye etmeden önce hatrı sayılır bır miktar kullandı Knight & silkroad gibi oyunlarda.(ben silkroad oyuncusuyum private server) sağ tıka basılı tutup kamerayı açısını değiştirme özelliği var ve World of Warships isimoyun oyundada aynı özellik var ve onda da aynı sorun var.(maalesef ki abimin faresınde o özellık calışmıyor). Annemın milatlık ramgape km-R5 faresini denedim onda aynı sorun ile karşılaşmadım. Bir tarafım al büyük bir mouse geç diyor ucuzlardan ya da yerel mouse satan yerlerden bir yanım birini bul yaptır kullan iyi marka diyor. Hangı tarafımı dinleyeyim? Antalya kızılarık mahallesinde oturuyorum yapacak birinimi bulayım yen bir mouse mı alayım? Bir ihtimal mouse tamir eden tanıdığınız olabilir diye adres belirttim.
SteelSeries Rival 300 Silver gibi sade bir tasarım ( en azından bana göre sade bir tasarımı var ) ve büyüklüğü ağırlığı olursa sevinirim maksimum bütçem 320TL mutlaka kablolu olmalı pil derdi ile uğraşmak istemiyorum.
Ya da en azından hangi siteden alayım( illa internetten al diyenleriniz olursa diye belirttim) Hepsiburada Trendyol Amazon gibi sitelerde cok çeşitli mouseler gördüm.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
SteelSeries Rival 300 Silver gibi sade bir tasarım ( en azından bana göre sade bir tasarımı var ) ve büyüklüğü ağırlığı olursa sevinirim maksimum bütçem 320TL mutlaka kablolu olmalı pil derdi ile uğraşmak istemiyorum.
Ya da en azından hangi siteden alayım( illa internetten al diyenleriniz olursa diye belirttim) Hepsiburada Trendyol Amazon gibi sitelerde cok çeşitli mouseler gördüm.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: