StalkerKemal
Hectopat
Daha fazla
Bütçe üstü kalıyor ama bunu deneyebilirsiniz.
Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 417,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nays kart ile 40 TL civarı indirim oluyor.
Şu an abimim hediyesı olan SteelSeries Rival 300 Silver denilen bir fare kullanmaktayım ( bana hediye etmeden önce hatrı sayılır bır miktar kullandı Knight & silkroad gibi oyunlarda.(ben silkroad oyuncusuyum private server) sağ tıka basılı tutup kamerayı açısını değiştirme özelliği var ve World of Warships isimoyun oyundada aynı özellik var ve onda da aynı sorun var.(maalesef ki abimin faresınde o özellık calışmıyor). Annemın milatlık ramgape km-R5 faresini denedim onda aynı sorun ile karşılaşmadım. Bir tarafım al büyük bir mouse geç diyor ucuzlardan ya da yerel mouse satan yerlerden bir yanım birini bul yaptır kullan iyi marka diyor. Hangı tarafımı dinleyeyim? Antalya kızılarık mahallesinde oturuyorum yapacak birinimi bulayım yen bir mouse mı alayım? Bir ihtimal mouse tamir eden tanıdığınız olabilir diye adres belirttim.
SteelSeries Rival 300 Silver gibi sade bir tasarım ( en azından bana göre sade bir tasarımı var ) ve büyüklüğü ağırlığı olursa sevinirim maksimum bütçem 320TL mutlaka kablolu olmalı pil derdi ile uğraşmak istemiyorum.
Ya da en azından hangi siteden alayım( illa internetten al diyenleriniz olursa diye belirttim) Hepsiburada Trendyol Amazon gibi sitelerde cok çeşitli mouseler gördüm.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Knk Logitech in 400 tl ama bence değer bir mause su var ama senin kararınŞu an abimim hediyesı olan SteelSeries Rival 300 Silver denilen bir fare kullanmaktayım ( bana hediye etmeden önce hatrı sayılır bır miktar kullandı Knight & silkroad gibi oyunlarda.(ben silkroad oyuncusuyum private server) sağ tıka basılı tutup kamerayı açısını değiştirme özelliği var ve World of Warships isimoyun oyundada aynı özellik var ve onda da aynı sorun var.(maalesef ki abimin faresınde o özellık calışmıyor). Annemın milatlık ramgape km-R5 faresini denedim onda aynı sorun ile karşılaşmadım. Bir tarafım al büyük bir mouse geç diyor ucuzlardan ya da yerel mouse satan yerlerden bir yanım birini bul yaptır kullan iyi marka diyor. Hangı tarafımı dinleyeyim? Antalya kızılarık mahallesinde oturuyorum yapacak birinimi bulayım yen bir mouse mı alayım? Bir ihtimal mouse tamir eden tanıdığınız olabilir diye adres belirttim.
SteelSeries Rival 300 Silver gibi sade bir tasarım ( en azından bana göre sade bir tasarımı var ) ve büyüklüğü ağırlığı olursa sevinirim maksimum bütçem 320TL mutlaka kablolu olmalı pil derdi ile uğraşmak istemiyorum.
Ya da en azından hangi siteden alayım( illa internetten al diyenleriniz olursa diye belirttim) Hepsiburada Trendyol Amazon gibi sitelerde cok çeşitli mouseler gördüm.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Çift tıklama sorunlu bir fare bu. M700 3327 bunu ham yapar.Knk Logitech in 400 tl ama bence değer bir mause su var ama senin kararın
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Siyah RGB Kablolu 8000 DPI Fiyatı - Trendyol
logitech G G102 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8.000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse, Black 910-005823 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bütçe üstü kalıyor ama bunu deneyebilirsiniz.
Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 417,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nays kart ile 40 TL civarı indirim oluyor.
Çift tıklama sorunlu bir fare bu. M700 3327 bunu ham yapar.
Corsair Sabre Pro Champion Series neden önerilmemeli veya alınmamalı?
Merhaba. Bugün size Corsair Sabre Pro Champion Series neden önerilmemeli veya alınmamalı onunun rehberini anlatacağım. Önce farenin geneline bir bakalım. Pixart PMW3392 sensör kullanıyor ve 450 IPS 20G değerine sahip RGB olmayan bir fare. Alınmamasına ve önerilmemesine neden olan sorunlar...www.technopat.net