Genelde Neki gibi cevaplar bekledim ve klavye fiyatlarının o kadara çıktığından haberim yoktu. Birazda şöyle bir durum var 1000TL'lik klavye ile 2000TL'lik klavye malzeme kalitesinden yana aynı performansı verecekse 1000TL fazla vermek bana mantıklı gelmez.
SteelSeries klavyelerinden Apex 3-5-7 f/p olarak değerlendirirseniz hangisi mantıklı?
Genelde Neki gibi cevaplar bekledim ve klavye fiyatlarının o kadara çıktığından haberim yoktu. Birazda şöyle bir durum var 1000TL'lik klavye ile 2000TL'lik klavye malzeme kalitesinden yana aynı performansı verecekse 1000TL fazla vermek bana mantıklı gelmez.
2000tl olanla arkadaşın attığı 1000tl olan klavyenin switchleri farklı hocam size önerim 2000 tl vermesenizde en az 1500tl verip steelseries gibi bilenen bir markanın uçak malzemesinden yapılmış klavyesini almaktır apex7 oldukça iyi bir klavye 500tl daha koyabiliyorsanız kessinlikle alın.
2000tl olanla arkadaşın attığı 1000tl olan klavyenin switchleri farklı hocam size önerim 2000 tl vermesenizde en az 1500tl verip steelseries gibi bilenen bir markanın uçak malzemesinden yapılmış klavyesini almaktır apex7 oldukça iyi bir klavye 500tl daha koyabiliyorsanız kessinlikle alın.
SteelSeries klavyelerinden Apex 3-5-7 f/p olarak değerlendirirseniz hangisi mantıklı?
SteelSeries açıkçası marka adı. İyi bir klavye ona lafım yok ama 2K'ya çok daha iyi muaddiler var. Önerdiğim gayet iyi ve yazılımı bulunuyor. Daha ucuza bunlar da var. Aslında herkes 1K civarına ya da 800-500 civarına önerir ama siz sınırsız bütçe yazdığınız için öyle. Corsair Gaming K68 RGB Cherry MX Red TR Gaming Mekanik Klavye - Gaming.Gen.TR
Bu arada Apex Pro alma, K95 ile aynı performansı veriyor. Saçmalıklar ekleyip 800 TL daha istiyorlar sadece.
Bunlardan öte, bunların fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Kemove Snowfox 61 veya Anne Pro 2 çok daha iyi bir seçim olacaktır ama %60 ister misin bilmiyorum.
Neyse, sonuç olarak bence: Kemove Snowfox 61 veya K95 seçebilirsin.