Oyuncu klavye önerisi

Bütçe
6000

L0CKED

Centipat
Daha fazla  
Bütçeyi siz belirleyin 6K öylesine yazdım sınırsız gibi düşünün fiyatları çok bilmiyorum. Sadece güzel olsun brown ya da red switche hastayım. Sessiz olsun FPS oyuncusuyum, hızlı yazmaya alışkınım. Numpad kesinlikle olsun. Destek kısmı şart değil olursa iyi olur. Eski klavyem cada GTX 980.

Razer Ornata v3.

Razer tavsiye etmem Black Widow V3 aldım çift bastı takılı kaldı vs garantiye gönderdim V4 gönderdiler onda da çift basma sorunu var kronik o klavyelerde.

Buradan Apex 5 veya 7 alınabilir.

Numpad kısmı kesinlikle demişsiniz. Bunlarda numpad yok. Değerlendirilebilir bence, alışınca eksikliğini hissetmiyorsunuz.

Mad 6 0 he Trendyol'da bedava resmen fiyatı bana göre dünyanın en iyi klavyelerindendir onun harici, ATK leviathan Edge 60HE 0.1 doğruluk süresiyle büyük avantaj sağlıyor. Melgeek made68 Ultra'da var benim öneriler bu kadar ayrıca sizi bayağıdır konularda görüyorum setupunuzu bir hayli merak ediyorum görme şansım var mı?

Razer Ornata v3.

Bunu duymuştum güzel arkadaşımda vardı olabilir.

Bakarım teşekkür ederim. Ama yıllardır öyle kullandım maalesef alışkanlık.

İlk defa duydum bunda bakacağım çok seçenek var kararsız kaldım.

Ben kullanıyorum gayet iyi birde küçük olması fazla alan kaplamıyor fiyatıda ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…