Kesinlikle gerek yok, oyunculuğa bir katkısıda yok, rahatlık bakımından normallerinden 1-2 tık daha rahat sadece o kadar. Bir espirisi yok yani. Ama oyuncu koltuğu adı altında gereksiz bir parayı insanlara harcatıyorlar.
Kesinlikle gerek var, ben oyuncu koltuğu kullanmıyorum, hiç kullanmadım. Ama şu an belim arada sırada çok kötü oluyor, hareket bile edemiyorum. Erkenden almanızı tavsiye ederim.
Dostum sana şöyle diyeyim kullananların vesaire yorumlarına bakara. Eğer bütçen yüksek ise oyuncu koltuğu alabilirsin. Şu anda 10 yıllık bir sandalyede oturuyorum gerçekten basur çıkmasına neden oldu. Ama bütçen biraz daha az ise ofis koltukları uygun fiyatlara çok ucuz ürünler bulunduruyor.
Oyuncu koltuğunun anlamı rahat olmaları ve sağlığınız için daha iyi olmaları. Onun yerinede sırt sağlınız için ofis koltuğuda alınır. Ama neredeyse aynı fiyat oluyorlar ondan dolayı birazda görünüşe önem veriyorsanız alınır.
Bence alınır. Bayağı konforlu oluyorlar. Marka olarak pek bilgim bulunmuyor fakat kuzenim bunu kullanıyor. Oturduğumda yatağa yatmış gibi çok rahat hissediyorum.