Oyuncu koltuğu deri mi olmalı kumaş mı?

Yahu arkadaşlar tamam belki haklı olabilirsiniz ama konumuz burada oyuncu koltuklarının gereksizliği değil konun dışına çıkmazsanız sevinirim.
Kumaş daha iyi olur deri terletir.

Bana göre oyuncu koltukları gereksiz para.
Kardeşim alt tarafı 2 sene geç bir cevap olsada oyuncu koltuğu koltuğu gereksiz para değildir. Eğer hani Allah göstermesinde boynundan ve belinden sıkıntı çekersen o zaman ihtiyacını anlarsın. Tabi işini 1000-1200 lük koltuklar görecekken gidip 2k veya daha fazla para vermek gereksiz tabi.

Ben de öyle düşünüyorum.

Kumaş daha iyi olur deri terletir.
Geç cevap ama sonradan okuyanların fikri olsun...

Delikli deri terlemeyi önlemeye yardımcı olur. Deliklerden hava akımı olur.

Terleyecek adam oyunun heyecanı ile mutlaka terler, kumaş deri farketmez. Ayrıca oyuncu koltuğunun kumaşıda neticede hakiki %100 pamuklu kumaş değil. Sentetik plastik kumaş, deri oluncada hakiki deri değil, sentetik plastik suni deri.

Koltuk terletmesini en iyi önleme yöntemi koltuğa uzun süredir giydiğiniz %100 pamuklu, yıllarca yıkanmış, sizin yada babanızın tişörtünü, sırt kısmına geçirmek olacaktır. Hem koltuğunuzu da korur, eskimesini önler, hem terinizi emer, sizi serinletir, ayrıca kirlendimi yıkanır, yıkanırken yerine başka tişört geçirirsiniz. Ayrıca %100 pamuklu yıllarca yıkanmış olacak şekilde modelli bir tişört geçirip tarz da yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…