Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
7000

swDEATH

Hectopat

Maksimum 7.000TL oyuncu koltuğu alacağım baktıklarım bunlar hangisini önerirsiniz ya da bunlar dışında ne önerirsiniz? 173 boy 65kg.

Maksimum 7.000TL oyuncu koltuğu alacağım baktıklarım bunlar hangisini önerirsiniz ya da bunlar dışında ne önerirsiniz? 173 boy 65kg.

Hawk al geç.

Anka al geç, hawk modelleri konforlu olmuyor.

🤣 Arkadaşlar araya girmiş gibi olayım. bahsettiğiniz ürünler xdrive ve hawk markalarının giriş segmenti ürünler ve maalesef bu markalar giriş segmenti ürünlerinde ciddi malzeme tasarrufu yapıyorlar.

Bu yüzden zio ya da exvega, hawk tercih edilecekse future modeli, xdrive tercih edilecekse min. akdeniz modeli olmalı.

Gerçek oyuncu koltuğu deneyimi için bu gerekli. diğer taraftan f/p yaparsanız alınabilirliği var.

🤣 Arkadaşlar araya girmiş gibi olayım. Bahsettiğiniz ürünler xDrive ve Hawk markalarının giriş segmenti ürünler ve maalesef bu markalar giriş segmenti ürünlerinde ciddi malzeme tasarrufu yapıyorlar.

Bu yüzden Zio'ya da Exvega, Hawk tercih edilecekse future modeli, xDrive tercih edilecekse minimum Akdeniz modeli olmalı.

Gerçek oyuncu koltuğu deneyimi için bu gerekli. Diğer taraftan F/P yaparsanız alınabilirliği var.

Bulunduğum şehirde 2.el Zio Venom fabric var 5500TL temizse bunu da alabilirim bel desteği çok önemli benim için bel fıtığı var.

Hawk fame diye bir koltuk var yorumlarına baktım rahat ama biraz sıkıntılı diyorlar.

Eğer verdiğim paraya gerçekten değecekse 8000 - 8500 veririm sonuç olarak sağlık her şeyden önemli şu an PC başında 1saat otursam belim ağrıyor.

Son düzenleme:
Bulunduğum şehirde 2.el Zio Venom fabric var 5500TL temizse bunu da alabilirim bel desteği çok önemli benim için bel fıtığı var.

Hawk fame diye bir koltuk var yorumlarına baktım rahat ama biraz sıkıntılı diyorlar.

Eğer verdiğim paraya gerçekten değecekse 8000 - 8500 veririm sonuç olarak sağlık her şeyden önemli şu an PC başında 1saat otursam belim ağrıyor.

Zio ya yapıştırın direkt hocam. fame de fabla aynı, kolçağı daha iyi.

Akdeniz'i almayı düşünüyorum şu an Zio'ya ısınamadım bir türlü Hawk future'un bel desteği çok rahatsız edici görünüyor ondan dolayı sevemedim.

Zio'ya yapıştırın direkt hocam. Fame de fabla aynı, kolçağı daha iyi.

Hocam forumdaki diğer konulardan gördüm Exvega andromeda varmış sizde memnun musunuz +ları -leri nelerdir? Bel desteği nasıl.

Son düzenleme:
Akdeniz'i almayı düşünüyorum şu an Zio'ya ısınamadım bir türlü Hawk future'un bel desteği çok rahatsız edici görünüyor ondan dolayı sevemedim.

Hocam forumdaki diğer konulardan gördüm Exvega andromeda varmış sizde memnun musunuz +ları -leri nelerdir? Bel desteği nasıl.

Hocam ben memnunum, bel desteği güzel, bir de titreşim masaj motoru var fena değil. ama genel olarak şunu söyleyim, andromedanın sırtı kavisli ergonomik bir yapıya sahip yani zaman zaman yastıksız kullanmak daha konforlu ama çok yayvan* oturduğum zaman yastıklı kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı