Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
15000

loyafis.1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

2 haftadır kendime uygun koltuk arıyorum fakat kendime uygun koltuk bulamadığım için bir türlü karar veremiyorum. Daha öncesinde kullanmış ya da deneyimlediğiniz koltuk öneriniz varsa, bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

2 haftadır kendime uygun koltuk arıyorum fakat kendime uygun koltuk bulamadığım için bir türlü karar veremiyorum. Daha öncesinde kullanmış ya da deneyimlediğiniz koltuk öneriniz varsa, bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Size uymayan taraf nedir onları belirtirseniz daha iyi yardımcı olunur.

Deri olmaması tercihimdir onun dışında kilo sınırının biraz yüksek olduğu bir sırt tarafının biraz sağlam olmasını istiyorum çünkü sürekli arkama yaslanıyorum uzun ömürlü olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler.

110 ve üstü kaldırabilecek olması iyi olur.

Teşekkürler inceleyeceğim.

Hocam yüksek kilolu ürünler için exvegaya bakabilirsiniz, benim kullandığım ürün linkini atıyorum. İstanbuldaysanız bir çok koltuk mağazası var deneyerekde alabilirsiniz. xdrive, zio, exvega, hawk, itopyada modeller var.

Hocam yüksek kilolu ürünler için Exvega'ya bakabilirsiniz, benim kullandığım ürün linkini atıyorum. İstanbuldaysanız birçok koltuk mağazası var deneyerekde alabilirsiniz. xDrive, Zio, Exvega, Hawk, İtopya'da modeller var.

Teşekkürler hocam bakacağım.

Koltuk seçmek gerçekten çok zormuş. Oyuncu koltuklarına bakarken Ikea'dan Markus koltuğu aldım. Ona da bir bakmanızı öneririm.
marcus'u alalı baya vakit geçmiş bulunmakta acaba düşünceleriniz nedir kafayı yemek üzereyim oyuncu koltukları bana biraz fiyat şişirme gibi geliyo o yüzden çekiniyorum açıkcası o yüzden marcus benimde ilgimi çekti ( bu arada 112 kg'ım)

marcus'u alalı baya vakit geçmiş bulunmakta acaba düşünceleriniz nedir kafayı yemek üzereyim oyuncu koltukları bana biraz fiyat şişirme gibi geliyo o yüzden çekiniyorum açıkcası o yüzden marcus benimde ilgimi çekti ( bu arada 112 kg'ım)
Hala çok memnunum koltuktan. Alt kısımdaki süngeri yumuşak ve alçak. 112 kg için çok rahat olmayabilir diye düşünüyorum. Belki popo kısmına küçük bir yastık konularak konforlu hale gelebilir. Diğer konularda bir sorun çıkarmaz size.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı