Oyuncu koltuğu önerisi

miyawisu

Femtopat
Daha fazla  
Selam, kendime kumaş pembe renginde bir oyuncu koltuğu arayışındayım. Hawk, XMAX ve Zio markaları arasında kaldım. Öneride bulunursanız çok sevinirim, 154 boyum 44 kiloyum. Kumaş ve pembe renkli olması benim için önemli. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Selam, kendime kumaş pembe renginde bir oyuncu koltuğu arayışındayım. Hawk, XMAX ve Zio markaları arasında kaldım. Öneride bulunursanız çok sevinirim, 154 boyum 44 kiloyum. Kumaş ve pembe renkli olması benim için önemli. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Benim çalıştığım markayı önerebilirim sana istediğin türde pek modellerimiz yok ama bir tane var senin fiyat aralığını bilmiyorum yine de bakmak istersin diye link bırakıyorum; tam senlik bence

Kumaş aradığını söylemiş deri bu ürün.

Hawk ve zio'yu da denemiş biri olarak, bence zio daha rahat ve kaliteli.

XMAX'ı bu iki firmanın arasına koymak hakaret olur, kalitesiz bir marka.

Kumaş olması çok önemli benim için :/

Benim çalıştığım markayı önerebilirim sana istediğin türde pek modellerimiz yok ama bir tane var senin fiyat aralığını bilmiyorum yine de bakmak istersin diye link bırakıyorum; tam senlik bence
Bu markayı görmüştüm hatta bakmıştım bu modele ismi aklıma gelmemişti ama çok teşekkürler bu da aklımda olucak mutlaka.

Kumaş aradığını söylemiş deri bu ürün.

Hawk ve zio'yu da denemiş biri olarak, bence zio daha rahat ve kaliteli.

XMAX'ı bu iki firmanın arasına koymak hakaret olur, kalitesiz bir marka.
Zio estetik olarak beğenemedim bence logo olarak vs çirkin ya... XMAX'in estetik görüntüsüne de bayıldım oyuncu koltuklarında genelde cırtlak pembe renkler kullanıyorlar ama onlar soft pembe kullanmış... Hawkta da renk sorunu var işte...

Boyunu ve kilonu göz önüne aldığımda ben bu modeller içinde kaybolacağını düşünüyorum. Bende daha yeni koltuk almış biri olarak oldukça uzun süredir araştırıyorum. Ben ofis koltuklarına yönelmeni tavsiye ederim.

https://www.ikea.com.tr/urun/styrspel-mor-siyah-oyuncu-sandalyesi-20522027

Renk olarak pembe değil ancak malzeme kalitesi olarak ve rahatlık olarak bu modellerin hepsinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bana sorarsan bu modele de şans tanı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı