Oyuncu koltuğu önerisi

hypnoseum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5800X (8 CORE) | ASUS RTX 3070 8GB | 16GB RAM | 1TB HAFIZA
Merhaba, yaklaşık 3 yıldır ofis sandalyesi kullanıyorum. Son aldığım sandalye geriye doğru yatarak kullandığım için artık sağa doğru yatmaya başladı. Uzun lafın kısası yakında yere yapışacakmışım gibi hissediyorum 😃Bu sebeplerden ötürü yeni bir oyuncu koltuğu almak istiyorum. Sizce hangi marka alınmalı? Ayrıca geriye doğru yatıp oynadığım için geriye çok yaslanıyorum yani dayanıklı olursa daha iyi olur. Ekstra olarak animeye hasta olan birisiyimdir. Yani eğer üzerine 1-2 özel anime stickerı koyabileceğim (Hawk markasının "Özel Tasarım" seçeneği gibi) bir özelleştirme seçeneği olursa tadından yenmez 🙃

Boyum 175, kilom 78.

Hawk Fab V4 kullanıyorum. 3 sene oldu hiçbir sorun yok, çok memnunum. Boyum 181 yani ben rahat ediyorum. Seneye bağlı gıcırdama var biraz :) o da yağlama yapınca gidecek diye düşünüyorum. Öneririm.

Hawk Fab V4 kullanıyorum. 3 sene oldu hiçbir sorun yok, çok memnunum. Boyum 181 yani ben rahat ediyorum. Seneye bağlı gıcırdama var biraz :) o da yağlama yapınca gidecek diye düşünüyorum. Öneririm.

Teşekkürler bunu düşüneceğim. Sticker yapıştırma şansım olsaydı aslında çok daha güzel olurdu ama yine de teşekkürler tavsiye için :)

Teşekkürler bunu düşüneceğim. Sticker yapıştırma şansım olsaydı aslında çok daha güzel olurdu ama yine de teşekkürler tavsiye için :)

Rica ederim :) Ben alırken (Kendi sitesinden) ücretsiz nick yazdırmıştım. Yastık kılıfına yazıyorlar. Şu an devam ediyor mu bilmiyorum yalan olmasın.

Ben olsam oyuncu koltuğundan uzak dururum. 3-4 yıldır bildiğimiz dümdüz tekli koltuğa geçtim. Rahat rahat ayaklarımı masaya uzatıyorum, düşme derdi yok, kayma derdi yok. Belim rahat. Daha ne isteyeyim ?
Çek bi baba koltuğu bak keyfine üstad.

Bende Oyuncu Koltuğunda size Xprime Markasını öneririm. Ortopedik ve Vucuda göre şekil alabilen özel smart sünger teknolojisi var ve bu teknoloji bir tek xprime'da var.

Eğer yok ben oyuncu koltuğu istemiyorum diyorsan gene xprime markasının premium ofis koltukları da var.

Link Bırakıyorum Çalışma koltuklarına da bu linkten bakabilirsiniz.

Oyuncu koltuğu isteyenlere tavsiye edeceğim model xprime titan siyah modeli. Hem sade hemde kumaş kalitesi çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı