RegnarsX7 Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #11 Üzmez hocam future güzel alabilirsin montajı yaparken dediklerimi yaparsın.
Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #12 RegnarsX7 dedi: Üzmez hocam future güzel alabilirsin montajı yaparken dediklerimi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Hocam cok arada kaldım ne yapacağım bilmiyorum.
RegnarsX7 dedi: Üzmez hocam future güzel alabilirsin montajı yaparken dediklerimi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Hocam cok arada kaldım ne yapacağım bilmiyorum.
RegnarsX7 Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #13 Hocam Hawk al geç sıkıntı olduğu zamanda değişim yapıyolar. İndirimdeyken kaçırma yılbaşından sonra fiyatlar uçar.
Hocam Hawk al geç sıkıntı olduğu zamanda değişim yapıyolar. İndirimdeyken kaçırma yılbaşından sonra fiyatlar uçar.
S samotraki Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #14 Yekta07 dedi: Bu fiyatlara en iyisi nedir? Hawk future ve Exvega andromeda iyi demişlerdi bugün sipariş vereceğim hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Tek tavsiyem deneyip mağazadan almak.
Yekta07 dedi: Bu fiyatlara en iyisi nedir? Hawk future ve Exvega andromeda iyi demişlerdi bugün sipariş vereceğim hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Tek tavsiyem deneyip mağazadan almak.
Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #15 RegnarsX7 dedi: Üzmez hocam future güzel alabilirsin montajı yaparken dediklerimi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Hocam fab iyi ise alıp geceyim ama düşük model deniliyor. samotraki dedi: Tek tavsiyem deneyip mağazadan almak. Genişletmek için tıkla... Antalyadayım ve hiçbir yerde yok.
RegnarsX7 dedi: Üzmez hocam future güzel alabilirsin montajı yaparken dediklerimi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Hocam fab iyi ise alıp geceyim ama düşük model deniliyor. samotraki dedi: Tek tavsiyem deneyip mağazadan almak. Genişletmek için tıkla... Antalyadayım ve hiçbir yerde yok.
RegnarsX7 Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #16 Yekta07 dedi: Hocam fab iyi ise alıp geceyim ama düşük model deniliyor. Antalyadayım ve hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... Şahsen kendim kullanuyorum memnunum.
Yekta07 dedi: Hocam fab iyi ise alıp geceyim ama düşük model deniliyor. Antalyadayım ve hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... Şahsen kendim kullanuyorum memnunum.
Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #17 RegnarsX7 dedi: Şahsen kendim kullanuyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam sungerinde incelme vs oluyor mu? Bir sureden sonra.
RegnarsX7 dedi: Şahsen kendim kullanuyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam sungerinde incelme vs oluyor mu? Bir sureden sonra.
RegnarsX7 Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #18 Yok hocam olmadı ama bütçe varsa future almanı öneririm sana hem daha rahat hem 4D kolçak var diye biliyorum.
Yok hocam olmadı ama bütçe varsa future almanı öneririm sana hem daha rahat hem 4D kolçak var diye biliyorum.
Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #19 RegnarsX7 dedi: Yok hocam olmadı ama bütçe varsa future almanı öneririm sana hem daha rahat hem 4D kolçak var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam rahat deniliyor ama bilemedim xDrive anka veya Exvega andromeda daha mı iyidir acaba, bir sıkıntı olsa Hawk yardımcı olur mu mesela.
RegnarsX7 dedi: Yok hocam olmadı ama bütçe varsa future almanı öneririm sana hem daha rahat hem 4D kolçak var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam rahat deniliyor ama bilemedim xDrive anka veya Exvega andromeda daha mı iyidir acaba, bir sıkıntı olsa Hawk yardımcı olur mu mesela.
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #20 Ben Exvega andromeda aldım bayağı memnunum çok rahat. Yekta07 dedi: Evet hocam rahat deniliyor ama bilemedim xDrive anka veya Exvega andromeda daha mı iyidir acaba, bir sıkıntı olsa Hawk yardımcı olur mu mesela. Genişletmek için tıkla... Konusunu ben açmıştım bu oyuncu koltuğu konusunda Exvega aldım değdi aslında bende sizin gibi Hawk düşündüm çok daha uygun diye ama Exvega'ya yöneldim gelen tavsiye üzerine bayağı memnunum.
Ben Exvega andromeda aldım bayağı memnunum çok rahat. Yekta07 dedi: Evet hocam rahat deniliyor ama bilemedim xDrive anka veya Exvega andromeda daha mı iyidir acaba, bir sıkıntı olsa Hawk yardımcı olur mu mesela. Genişletmek için tıkla... Konusunu ben açmıştım bu oyuncu koltuğu konusunda Exvega aldım değdi aslında bende sizin gibi Hawk düşündüm çok daha uygun diye ama Exvega'ya yöneldim gelen tavsiye üzerine bayağı memnunum.