Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
8500

Kırık falan geliyormuş ve kumaşı iyi değil diyorlar.

@KrizNoe hocam sizin bir oneriniz var mı bu işlerden anlıyorsunuz

Son düzenleme:

Bir ton şikayet var Exvega için ne kadar iyi desenizde.

Ben hem Hawk hem Drive fırtına kullandım, XDrive'ın koltuk süngeri %50 daha fazla ve kolçakları 3 kat daha kaliteli. Aradaki fiyat farkına değer mi ona sen ve kilon karar verecek. 85 kg üzeriysen Hawk'ı önermem.

Ben hem Hawk hem Drive fırtına kullandım, XDrive'ın koltuk süngeri %50 daha fazla ve kolçakları 3 kat daha kaliteli. Aradaki fiyat farkına değer mi ona sen ve kilon karar verecek. 85 kg üzeriysen Hawk'ı önermem.

75-80kg oluyorum genelde 4.5-5.5 bütçe arasında hangisini önerirsin.

75-80kg oluyorum genelde 4.5-5.5 bütçe arasında hangisini önerirsin.

O bütçede Hawk ve XPrime var. Kilon da uygun ben Hawk öneririm daha premium. Çalışma koltuğu da olur diyorsan Seduna'nın koltukları güzel ve ucuz ama Hawk kadar dayanıklı değil.

O bütçede Hawk ve XPrime var. Kilon da uygun ben Hawk öneririm daha premium. Çalışma koltuğu da olur diyorsan Seduna'nın koltukları güzel ve ucuz ama Hawk kadar dayanıklı değil.

Hawk future düşündüm de 8.6k verilir mi koltuğa bilemedim. Fab4'ün sırt ve oturma arasındaki boşluk canımı sıktı bir sorun veya rahatsızlık veriyor mu biliyor musun?

Son düzenleme:
Hawk future düşündüm de 8.6k verilir mi koltuğa bilemedim. Fab4'ün sırt ve oturma arasındaki boşluk canımı sıktı bir sorun veya rahatsızlık veriyor mu biliyor musun?
o bütçede ben xdrive alırdım, çok sağlam kaya gibiler. Ben daha xdrive'da uzun vadede üzülen görmedim çevremde. Hawk v4'e baya oturmuşluğum var beni o boşluk hiç rahatsız etmemişti ama oturduğum anda bendeki xdrive fırtınayla arasındaki sünger kalınlığı ve büyüklük farkını hissetmiştim. Benim boy 1.84 95 kg oradan hesap et.
Ve kim nederse desin v4'ün kolçaklar kötü abi, korkarak yükleniyorsun kolçağa ki kullansan anlarsın kolçaklar bazen bütün kiloyu taşıyor pozisyon değiştirirken falan.

Hocam xDrive mi alayım o zaman 75 kiloyum 180'im fırtına ve atak guzel gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…