Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.019 Çözümler 15 2 Aralık 2024 #41 Görmeden oturmadan anlamazsın kalitesini, hiç oturmadım exvegaya bilemem o yüzden. Onun için ayrı konu aç istersen.
Görmeden oturmadan anlamazsın kalitesini, hiç oturmadım exvegaya bilemem o yüzden. Onun için ayrı konu aç istersen.
Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #42 Tahao dedi: Görmeden oturmadan anlamazsın kalitesini, hiç oturmadım Exvega'ya bilemem o yüzden. Onun için ayrı konu aç istersen. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde yok nasıl deneyeceğim?
Tahao dedi: Görmeden oturmadan anlamazsın kalitesini, hiç oturmadım Exvega'ya bilemem o yüzden. Onun için ayrı konu aç istersen. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde yok nasıl deneyeceğim?
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.019 Çözümler 15 3 Aralık 2024 #43 Arkadaşlarında yok mu önermişler ya rica et onlardan derim. Yoksa Ankara İstanbul mağazası var başka mağazası yok.
Arkadaşlarında yok mu önermişler ya rica et onlardan derim. Yoksa Ankara İstanbul mağazası var başka mağazası yok.
Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #44 Tahao dedi: Arkadaşlarında yok mu önermişler ya rica et onlardan derim. Yoksa Ankara İstanbul mağazası var başka mağazası yok. Genişletmek için tıkla... Reis merhaba planı değiştirdim Hawk Fab alacagım sen onu mu kullanıyordun. @RegnarsX7 kanka hala memnun musun fabdan fab alacagım sanırım v4.
Tahao dedi: Arkadaşlarında yok mu önermişler ya rica et onlardan derim. Yoksa Ankara İstanbul mağazası var başka mağazası yok. Genişletmek için tıkla... Reis merhaba planı değiştirdim Hawk Fab alacagım sen onu mu kullanıyordun. @RegnarsX7 kanka hala memnun musun fabdan fab alacagım sanırım v4.
Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #45 Yekta07 dedi: Reis merhaba planı değiştirdim Hawk Fab alacagım sen onu mu kullanıyordun. @RegnarsX7 kanka hala memnun musun fabdan fab alacagım sanırım v4. Genişletmek için tıkla... Bence andromeda 2024 al 3-4 yil kullanırsın. Ama indirim gelecek diyorlar biraz bekle istersen.
Yekta07 dedi: Reis merhaba planı değiştirdim Hawk Fab alacagım sen onu mu kullanıyordun. @RegnarsX7 kanka hala memnun musun fabdan fab alacagım sanırım v4. Genişletmek için tıkla... Bence andromeda 2024 al 3-4 yil kullanırsın. Ama indirim gelecek diyorlar biraz bekle istersen.
RegnarsX7 Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #46 Yekta07 dedi: Reis merhaba planı değiştirdim Hawk Fab alacagım sen onu mu kullanıyordun. @RegnarsX7 kanka hala memnun musun fabdan fab alacagım sanırım v4. Genişletmek için tıkla... Evet memnunum.
Yekta07 dedi: Reis merhaba planı değiştirdim Hawk Fab alacagım sen onu mu kullanıyordun. @RegnarsX7 kanka hala memnun musun fabdan fab alacagım sanırım v4. Genişletmek için tıkla... Evet memnunum.
Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #47 Elevona dedi: Bence andromeda 2024 al 3-4 yil kullanırsın. Ama indirim gelecek diyorlar biraz bekle istersen. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım bir abide var alma pişmanım dedi bana. RegnarsX7 dedi: Evet memnunum. Genişletmek için tıkla... Fab ve 15'li Plus arasında kaldım. Fab da minder alta kaçıyormuş doğru mu?
Elevona dedi: Bence andromeda 2024 al 3-4 yil kullanırsın. Ama indirim gelecek diyorlar biraz bekle istersen. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım bir abide var alma pişmanım dedi bana. RegnarsX7 dedi: Evet memnunum. Genişletmek için tıkla... Fab ve 15'li Plus arasında kaldım. Fab da minder alta kaçıyormuş doğru mu?
Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #48 Yekta07 dedi: Tanıdığım bir abide var alma pişmanım dedi bana. Fab ve 15'li Plus arasında kaldım. Fab da minder alta kaçıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Fab al 15'li uzak dur fab ve andromeda disi çıkma ama sadece şunu söylüyorum andromeda al çok daha iyi.
Yekta07 dedi: Tanıdığım bir abide var alma pişmanım dedi bana. Fab ve 15'li Plus arasında kaldım. Fab da minder alta kaçıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Fab al 15'li uzak dur fab ve andromeda disi çıkma ama sadece şunu söylüyorum andromeda al çok daha iyi.
Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #49 Elevona dedi: Fab al 15'li uzak dur fab ve andromeda disi çıkma ama sadece şunu söylüyorum andromeda al çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Neden hocam 15'li Plus sipariş ettim.
Elevona dedi: Fab al 15'li uzak dur fab ve andromeda disi çıkma ama sadece şunu söylüyorum andromeda al çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Neden hocam 15'li Plus sipariş ettim.
RegnarsX7 Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #50 Yekta07 dedi: Tanıdığım bir abide var alma pişmanım dedi bana. Fab ve 15'li Plus arasında kaldım. Fab da minder alta kaçıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet doğruda tek sıkıntıısı o diyebilirim. Yekta07 dedi: Neden hocam 15'li Plus sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam.
Yekta07 dedi: Tanıdığım bir abide var alma pişmanım dedi bana. Fab ve 15'li Plus arasında kaldım. Fab da minder alta kaçıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet doğruda tek sıkıntıısı o diyebilirim. Yekta07 dedi: Neden hocam 15'li Plus sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam.