Oyuncu koltuğu önerisi

Kiba55555

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7-6800H Rtx 3050 ti 16 GB DDR5 4800MHZ ram
Herkese iyi sosyaller.
Uzun süre PC başında kalıyorum, mevcut koltuk belimi ve sırtımı bayağı yormaya başladı. Şu ara fab serisine bakıyorum ama model çok, kafa karışık.

Boy/kilo uyumu, uzun oturum konforu ve bel desteği benim için önemli. Fab serisini kullanan varsa hangi modeli neden önerdiğini yazarsa süper olur.

Alternatif önerilere de açığım ama “gaming diye sert taş gibi koltuk” istemiyorum. Gerçekten rahat olanı arıyorum. Bütçe 10k daha çıkamam.

En iyi koltuk senin rahat ettiğin koltuktur. O yüzden ilk önce mağazalarda bulunan koltukları kendin otur test et, ondan sonra karar var bence.

Hawk sakın alma. Ben aldım çok pişmanım. İnanılmaz rahatsız. Millet de deli gibi bu koltuktan alıyor, tamamen züppe etkisi.

Hangi modeli kullanıyorsunuz hocam.

En iyi koltuk senin rahat ettiğin koltuktur. O yüzden ilk önce mağazalarda bulunan koltukları kendin otur test et, ondan sonra karar var bence.

Orası öyle hocam da uzun oturuşları mağazalarda deneyemiyoruz maalesef.

Oyuncu koltuğu almanı önermem. Xdrive Tarsus kullanıyorum 2 aydır aşırı memnunum bak bence. Boyun 180 civarıysa ve kilon 90 üstü değilse çok rahat edersin.

Kilom 80. ya oyuncu koltuğu ya da ergonomik sandalye alacağım.
Zaten ergonomik sandalye sınıfına girer sanırım xdrive Tarsus. Bayağı rahat gereksiz parçaları yok bayağı profesyonel duruyor. 2 aydır günde 15 saatten fazla kullanıyorum hiç ağrı yapmadı. Bir araştırın bence youtubedan falan izleyin iyice.

Zaten ergonomik sandalye sınıfına girer sanırım xDrive Tarsus. Bayağı rahat gereksiz parçaları yok bayağı profesyonel duruyor. 2 aydır günde 15 saatten fazla kullanıyorum hiç ağrı yapmadı. Bir araştırın bence YouTube'dan falan izleyin iyice.

Hocam boyum çok da uzun değil 170'im boyunluk desteğe uzak kalmaz mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı