Oyuncu koltuğu tavsiyesi

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Çok kısa bir sorum var. Sizce Rampage oyuncu koltuğu mu? Yoksa xDrive oyuncu koltuğu mu? Ya da bildiğiniz başka rahat sert olmayan sağlam bir oyuncu koltuğu markası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kısa bir sorum var. Sizce Rampage oyuncu koltuğu mu? Yoksa xDrive oyuncu koltuğu mu? Ya da bildiğiniz başka rahat sert olmayan sağlam bir oyuncu koltuğu markası var mı?

Hocam xdrive ile rampage arasında uçurum var. Bütçenizi belirtirseniz ona göre marka/model önerilir. Üstte hocam da bahsetmiş ofis koltukları da rahat oluyor, onları da araştırmanızı öneirim.

Bugün xDrive sancak oyuncu koltuğumu sattım, 75 kilo olmama rağmen oturma kısmı dar geliyordu kasıklarım dahi darlıktan acıyordu. Onun dışında kolçak veya sırt kısmıyla alakalı bir sorunla karşılaşmadım. 2 yıldır kullanıyordum herhangi bir deforme oluşmadı.

Az önce Hawk Fab V4 sipariş ettim, incelediğim kadarıyla Hawkın oturma kısmı 5 cm daha geniş, ürün elime geçince 2'sini karşılaştırırım.

Hocam bütçenize göre değişir ama oyuncu koltuğu diyorsanız bahsettiğiniz markalardan xDrive öneririm. Oyuncu koltuğu hariç ofis koltukları çok daha rahat ve ergonomik.

Ofis koltuğu zaten var bayağı bir aşındı çok terleme yapıyor ondan satacağım. Ayrıca bütçe konusunda zaten para biriktiriyorum 4000 ila 5000 arası almayı düşünüyorum ayrıca Hawk'da ilgimi çekmedi değil.

Hocam xDrive ile Rampage arasında uçurum var. Bütçenizi belirtirseniz ona göre marka/model önerilir. Üstte hocam da bahsetmiş ofis koltukları da rahat oluyor, onları da araştırmanızı öneirim.

Benim duyduğuma göre Rampage tam ortalama kıvamda ama vidaları arada gevşiyor deniliyor xDrive ise sert deniliyor bilmiyorum Hawk düşünüyorum dediğim gibi.

Bugün xDrive sancak oyuncu koltuğumu sattım, 75 kilo olmama rağmen oturma kısmı dar geliyordu kasıklarım dahi darlıktan acıyordu. Onun dışında kolçak veya sırt kısmıyla alakalı bir sorunla karşılaşmadım. 2 yıldır kullanıyordum herhangi bir deforme oluşmadı.

Az önce Hawk Fab V4 sipariş ettim, incelediğim kadarıyla hawkın oturma kısmı 5 cm daha geniş, ürün elime geçince 2'sini karşılaştırırım.

Peki XDrive'ın iyi olduğunu söylemişsin. Buna bakılacak olursa benim kilom biraz daha düşük. Ondan sadece xDrive rahatmı? yoksa değil mi? bana onu söyle yani sertmi? veya vidaları gevşiyor mu?

Bana kalırsa bence de Hawk.

Son düzenleme:
Ofis koltuğu zaten var bayağı bir aşındı çok terleme yapıyor ondan satacağım. Ayrıca bütçe konusunda zaten para biriktiriyorum 4000 ila 5000 arası almayı düşünüyorum ayrıca Hawk'da ilgimi çekmedi değil.

Benim duyduğuma göre Rampage tam ortalama kıvamda ama vidaları arada gevşiyor deniliyor xDrive ise sert deniliyor bilmiyorum Hawk düşünüyorum dediğim gibi.

Peki XDrive'ın iyi olduğunu söylemişsin. Buna bakılacak olursa benim kilom biraz daha düşük. Ondan sadece xDrive rahatmı? yoksa değil mi? bana onu söyle yani sertmi? veya vidaları gevşiyor mu?

Bana kalırsa bence de Hawk.
Koltuk rahat,sağlam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı