Oyuncu koltukları fiyatını hak ediyor mu?

Wien

Hectopat
Daha fazla  
Dxracer marka bir oyuncu koltuğu almak istiyorum fakat sunduğu konfor ve rahatlık ne derece yeterlidir veya uzun vadede beni üzer mi pek emin olamadım.

Okuduğum yorumlar konfor bazında genelde olumlu, tek eksi kısmı uçuk fiyatı gibi duruyor.
Şuan kullandığım ihtiyar neredeyse 9-10 yıl kadar bir süredir bana hizmet ediyor ve alacak olursam bu oyuncu koltuğu beni bir 9-10 yıl götürebilecek düzeyde mi ?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu koltukları bana biraz fazla abartılmış fiyatlı geliyor açıkçası. Tamam plastik sandalyede de oturulmaz ama büro koltuğu veya sandalyesi gibi bir şey sanki daha uygun fiyatlı bulunabilir gibi geliyor açıkçası.

DX Racer için konuşuyorum, fiyatının yarısını bile hak etmiyor. Çok mu rahat dersen değil, önceki 550 TL'ye aldığım koltuk daha rahattı hatta ondan da önce 2009'da aldığım koltuk bile daha rahattı. Çok mu dayanıklı dersen o da değil, 6 ay önce aldığım Sentinel modelinin sırt kısmı vida yerlerinden esnemeye başladı. Sadece görünüşü, ürünün tanınması ve adındaki "oyuncu" ibaresi yüzünden satılması gereken fiyatın en az 2 katına iteleniyorlar. Bu koltukları üreten firma bu kadar tanınmadan önce Dolar fiyatı olarak şimdikinin yarısı civarına satıyordu. Koltuklar, oyuncular ve influencer'lar tarafından kullanılıp yaygınlaşmaya başladıktan sonra firma kendi satış fiyatını da neredeyse ikiye katladı.

Daha önce oyuncu koltuğu test etme fırsatım olmadı ancak bu tür şeylere para dökülmesini önermiyorum. Çok daha uyguna normal koltuklar veya sandalyeler var ve gayet de rahat.

@Silinen üye Özel konsept olmasıyla alakası yok, bu firma bu kadar tanınmadan önce bu koltukları şimdiki fiyatının neredeyse yarısına satıyordu Dolar olarak. Bu kadar pahalı olmalarının tek nedeni benim de dahil olduğum bir gruba satabiliyor olmaları, başka bir şey değil.

Özellikle o markanın çekmiş olduğu fiyatların yarısı havadan ibarettir. Hani tadım çekirdek alırsın, paketin %70'i boş çıkar ya ; O misal işte

Bende de var bir oyuncu koltuğu ; 4 sene önce 280TL verip almışım. Bugün aynı koltuk %130 daha pahalı. O markanın ayarlanabilir yarış koltukları çok daha pahalı oluyor zaten.
Ben halen daha kullanıyorum aşağıdaki koltuğu, dirsek dayama noktaları ve oturak kısmında deri çatlamaları ve kalkmaları oldu. Bir koltukcuya yaptıracağım ancak üşeniyorum açıkçası.

O koltuklara gelecek olursak kullanılan deri kesinlikle 9-10 yıl dayanmaz, kafandan çıkar at
Aktif kullanırsan, fazla ağır değilsen 9-10 seneyi eskiyerek ama sağlam kalarak görür.
O pistonlar falan ilk günkü sağlamlığını yitirir zaman geçtikçe.

Ben 60 kiloyum istediğim gibi kullanıyorum. 80-90KG biri en yüksek ayarda kullanırsa mekanizma gevşemeye, oynamaya başlıyor bir süre sonra. 90'lık vücut varsa oturuşuna kalkışına dikkat edeceksin ; Uzun vadede aleti patlatmamak için

Bugün için bu koltukların fiyatı nedir aşağı yukarı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…