Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 24 Ağustos 2023 #1 xDrive mı hawk mı daha iyi? Koltuk almayı düşünüyorum kararsız kaldım.
Efe Sarı Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 Ben de aynı şekilde 5000 TL bütçem var ne alıcam karar veremedim.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 24 Ağustos 2023 #3 İkisi de iyi ama hangi modeller?
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 24 Ağustos 2023 #4 KeReM BeY dedi: İkisi de iyi ama hangi modeller? Genişletmek için tıkla... Xdrive teryum, Hawk fab v4.
KeReM BeY dedi: İkisi de iyi ama hangi modeller? Genişletmek için tıkla... Xdrive teryum, Hawk fab v4.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 24 Ağustos 2023 #5 Kesinlikle deri almanızı önermiyorum, bu yüzden Hawk diyorum.
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 24 Ağustos 2023 #6 Serpenos dedi: Kesinlikle deri almanızı önermiyorum, bu yüzden hawk diyorum. Genişletmek için tıkla... Hawkda kol yerinin kolay kırıldığını duymuştum doğru mu?
Serpenos dedi: Kesinlikle deri almanızı önermiyorum, bu yüzden hawk diyorum. Genişletmek için tıkla... Hawkda kol yerinin kolay kırıldığını duymuştum doğru mu?
Efe Sarı Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #7 Xdrivedansa hawk daha iyi gibi. Ama ondan daha iyisi var mı bu fiyat bandında onu arıyorum.
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 24 Ağustos 2023 #8 EXVEGA Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu ile rakiplerinizi geride bırakın ! İyi malzemelerden üretilir ve benzersiz konfor sunar. exvega.com
EXVEGA Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu ile rakiplerinizi geride bırakın ! İyi malzemelerden üretilir ve benzersiz konfor sunar. exvega.com
C CrashTech Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 177 25 Ağustos 2023 #9 KrizNoe dedi: EXVEGA Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu ile rakiplerinizi geride bırakın ! İyi malzemelerden üretilir ve benzersiz konfor sunar. exvega.com Genişletmek için tıkla... Hocam kullanıyor musunuz bunu? Memnun musunuz?
KrizNoe dedi: EXVEGA Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu ile rakiplerinizi geride bırakın ! İyi malzemelerden üretilir ve benzersiz konfor sunar. exvega.com Genişletmek için tıkla... Hocam kullanıyor musunuz bunu? Memnun musunuz?
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 25 Ağustos 2023 #10 Hocam merhaba, daha önce bir çok marka ve model CrashTech dedi: Hocam kullanıyor musunuz bunu? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, daha önce bir çok marka ve modeli deneyimleme fırsatım oldu. xdrive, hawk, zio ve exvega arasında kıyaslama yaparsak exvega hem daha kaliteli ve iyi ürüne sahip hemde daha ucuz.
Hocam merhaba, daha önce bir çok marka ve model CrashTech dedi: Hocam kullanıyor musunuz bunu? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, daha önce bir çok marka ve modeli deneyimleme fırsatım oldu. xdrive, hawk, zio ve exvega arasında kıyaslama yaparsak exvega hem daha kaliteli ve iyi ürüne sahip hemde daha ucuz.