Oyuncu kulaklığı önerisi

Yako0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım için oyuncu kulaklığı alacağım. Bunlardan hangisi daha iyi?

335 mikrofon olarak çok kötü oldugunu biliyorum. Ses kalitesi olarak da memun etmeyebilir. Onun yerine 435 önerebilirim en düşük. Diğer ürünler hakkında bir bilgim yok.

Merhaba, bilgisayarım için oyuncu kulaklığı alacağım. Bunlardan hangisi daha iyi?

Arctis prime. Bir zaman sonrada ses kartı takarsın iyi olur.

Amazon.com.tr burada 1800TL.

Artics prime güzel.

Hocam şimdi logitech'in mikrofon ve ses kalitesi çoğu insanı tatmin edecek seviyede ve en iyi özelliği uzun süreli kullanımlarda kafanı ağrıtmaması.
SteelSeries'in Arctis 3 7.1 kulaklığını kullanıyorum uzun süreli kullanımda kafanı ağrıtıyor, ses ve mikrofonu logitech kadar tatmin edici değil. Farklı bir modelini kullanan arkadaşımda aynı sorunlardan muzdarip olduğunu söylüyor.
Hyperx Cloud II kullandığım sanırım en iyi kulaklık olabilir 6 saatlik kullanım sürem boyunca kafamı ağrıtmadı mikrofon ve ses olarak çok iyi ve gerçekten tatmin edici düzeyde seni üzmez.
Size Cloud II veya Corsair Void kulaklık almanızı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun :)

Hyperx marka kulaklık almayın başka bir marka alın hocam. bozulduğunda tamir için destek alabileceğiniz hiç bir yeri yok. Hyperx cloud core marka kulaklığım bozuldu, garanti belgesinde hp bilgisayar yazıyor onları aradığımda biz hyperx desteği vermiyoruz diyorlar, hyperx ile görüşün diyorlar. hyperx'in de türkiyede ulaşılabilecek hiç bir yeri yok. Şikayet var sitesine de aylar önce yazdım, cevap alamadım. zaten şikayet var sitesinde de hiç çözüme kavuşturulmuş şikayeti yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı