Oyuncu Kulaklığı Seçimi

Scoutest

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-9600k - gtx 1060 6gb - 16gb ram - Z390 aorus elite - cm masterliquid pro 240 - tt tr2s 700w - cm mastercase pro 5 - 500 + 240 ssd - 500gb hdd
Meslek
Serbest
İyi günler. Yaklaşık 8 gün önce açtığım konuda oyuncu kulaklıklarının bana pek hitap etmediğini ve sistemimde Mini Hi-Fi bir sistem kullandığımı belirtmiştim. Heralde çok övdüğümden dolayı daha önce yüksek sesten dolayı entegreyi yakmışım :) Belli bir süre kullanılmadıktan sonra bass lar düzelip tekrar bozuluyor ve arkadaşlarım, büyük bir anfinin PC sistemine bağlanmasının, PC' nin ses girişini zorlayacağını belirtiyorlar. Girişi yaktığım takdirde olayın hiç iyi yerlere gelmeyeceğini söylüyorlar. Bu yüzden belirli bir fiyat bandında küçük 2+1 ses sistemi bakmak yerine (evimde şu an 1 adet bulunmakta onu PC sistemine bağlamayı düşünüyorum.) oyuncu kulaklıkları ile tanışmak istiyorum. Çünkü üst seviye oyuncu kulaklığı kullanan arkadaşlarım, gerçekten denenmesi gereken bir şey olduğunu belirtiyorlar. Ben de oyuncu kulaklıkları ile ilgili biraz bilgi edindim, bir kaç model belirledim ve tercih aşamasında size sorularım olacak. Belirteceğim modellerden sizce hangisi benim için yani oyuncu kulaklıklarına yeni başlayan birisi için mantıklı ve bütçe dostu olacaktır?
- Genel olarak bilgisayarda ve telefonda (bu yüzden 3.5mm kulaklık desteği benim için gerçekten önemli bir özellik) "kaliteli" müzik dinlemek, FPS oyunlarında ses kasmak ve istediğim anda telefona takıp dışarıda aktif olarak kullanmak istediğim bir kulaklık düşünüyorum. Bass ları ve tizleri ayırt etmesinin yanında, bass'larının da güçlü olmasını istiyorum. Uzun kullanımda çok yormamasını istiyorum. Kulaklarım biraz kepçe bu yüzden de kulağıma oturacak yerlerin biraz büyük ve yumuşak olması, benim için daha iyi olacaktır.

- Steelseries Arctis 5 2019 Edition
- Kingston HyperX Cloud II
- Kingston HyperX Cloud Alpha
- CORSAIR Void PRO RGB USB

Bu modellerden bana hangisi daha uygun ve ergonomik olur?
Önereceğiniz başka modeller varsa öneriye açığım.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Bütçe ve ses kartınızı belirtiniz.
Ses kartım bulunmuyor. Anakartın dahili ses kartı bulunuyor.
GIGABYTE Z390 AORUS Elite Anakartın Ses Kartı: Amp-Up Audio ALC1220-VB
Bütçem en fazla 700 TL.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı