Oyuncu laptopları alınır mı?

Bayezid66

Centipat
Daha fazla  
Bu sene liseye geçtim ve bilişim alanında okuyacağım. Masaüstü bilgisayar daha çok istiyorum ama en azından hem lisede hem üniversitede laptop lazım olacak. Oyun oynamayı da sevdiğim için oyuncu laptopu alacağım. En fazla The Last of Us oynayacağım. Oyuncu laptopu alınır mı?

Bence oyun oynayan biri değilsen belki şu oyunu oynarım diyorsan MacBook alman daha iyi.

Önünde koskoca 4 sene var, gidip laptop aldın diyelim 4 sene sonra o donanım eskiyecek ilk aldığında yaptığın işlemleri benzer şekilde yapamayacaksın. Çok yüksek bütçen yoksa masaüstü düşünmeni öneririm.

Bu sene liseye geçtim ve bilişim alanında okuyacağım. Masaüstü bilgisayar daha çok istiyorum ama en azından hem lisede hem üniversitede laptop lazım olacak. Oyun oynamayı da sevdiğim için oyuncu laptopu alacağım. En fazla The Last of Us oynayacağım. Oyuncu laptopu alınır mı?

Sen yine de masaüstü al ileride keske lafını kullanma zaten iyi bir setup dizersen sorun yaşamazsın yer degiştirmiyorsan yan bir ekran yap bir yerden isini gorursun bir yandan nabıcaksan yaparsın.

Gayet alınır. Normal bir laptopa göre de aşırı farklı olmaz kullanımda. Bir iki aydır HP Victus 16 kullanıyorum RTX 4060'lı. Ofis işlerimi de yapıyorum oyun da oynuyorum. Oyun laptopu deyince illa uçuk kaçık şeylere gerek yok diye düşnüüyorum. Hatta genel olarak bunu düşünüyorum. Orta halli ürünler yeterli olup kullanıcısını memnun edecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı