Oyuncu laptopu nereden alınır?

Bütçe
25.600

dnzozer20

Centipat
Laptop alacağım. Genelde oyun oynayacağım, render alacağım, pili az gidebilir. Aklımdaki soruları yanıtlar mısınız?

• Mağaza olarak hangisini tercih etmeliyim? Teknosa, vatan, MediaMarkt.
  • Laptop markası önemli mi? Lenovo, MSI, Acer, HP Victus gibi.
  • Hangi marka laptop almalıyım? Marka isimleri bir üstte.
  • Ekran IPS mi olmalı, LCD mi?
  • İşlemci olarak Intel mi, AMD mi?
  • FreeDOS istiyorum, sıkıntı yaratır mı? Garanti açısından.

Marka değil model önemli. markaların alınacak modeli var alınmayacak modeli var. işlemci sorusu da yanıtlanmış oluyor böylece.

1. mağaza fark etmez, güvenilir olsun yeter. Hangisi fiyat performans ise onu almalısın.
2. seçimlerinize göre önemlidir (çoğu marka kendi çapında iyidir).
3. IPS ve LCD aynı şey zaten.
4. benim önerim AMD.
5. FreeDOS almanız garanti konusunda bir sıkıntı çıkartmayacaktır.

Teknosa vatan MediaMarkt ekstra pahalıya satıyor Amazon ve diğer e-ticaret sitelerine bakmanı öneririm. Hangi marka dersen ASUS ROG STRIX serisi (TUF'ların bazılarında kronik sorunlar mevcut araştırıp al), Lenovo, MSI, HP Victus 16 serisi 15'lere göre soğutması mükemmel. Ve laptop markası önemli mi evet çünkü hepsinin soğutma açısından farklı argesi var malzeme kalitesi var ve laptopta malzeme kalitesi ne kadar yüksekse fiyat o kadar abartılı oluyor. IPS tercih etmeni öneririm yansımalar biraz can sıkıcı oluyor işlemci mutlaka AMD al Intel son nesilleri problemli ve laptoplarda AMD daha hoş ve daha verimli bence. FreeDOS sıkıntı yaratmaz garanti açısından falan hiçbir şekilde freedosa sadece kendin istediğin işletim sistemini kurman yeterlidir.

-Mağaza olarak bence üçüne de çok takılma. Akakçe'den en düşüğünü bul. Sonra o siteyi güzelce bir araştır güvenilir mi diye.
-Marka model tabii ki önemli. Mesela HP Victus 4060 laptop 135 W ekran kartı değeri verirken MSI Cyborg 45 gibi komik rakamlar veriyor.
-Ben HP Victus'a bayılıyorum tasarım açısından ama tabii o biraz size kalıyor çünkü piyasada daha iyi fiyat performanslar var.
-Ekran olarak en iyisi OLED'dir. Ama hem pahalı hem de laptoplarda çok karşılaşamazsınız. VA tercih edebilirsiniz ama ekrana çok takılmayın bence.
-İşlemci bana göre Intel'dir ama AMD fiyat performanstır bu yüzden iyice soruşturun.
- FreeDOS'un yaratacağı tek sıkıntı içine Windows yüklerken key bulmak ve nasıl yükleneceğini bulmaktır o da YouTube'da detaylı var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…